У Ковелі назвали переможців міжнародного турніру з веслування

У Ковелі назвали переможців міжнародного турніру з веслування
На Ковельському водосховищі відбувся міжнародний турнір з веслування на байдарках і каное, участь у якому взяли 24 команди з Литви, Білорусі, Польщі.

Про це 3 жовтня повідомили в прес-службі Ковельської міської ради.

Найбільше представництво спортсменів було з України – 17 команд з різних регіонів. Загалом впродовж трьох днів 276 юнаків та дівчат виборювали звання чемпіонів. Серед учасників турніру були досвідчені ковельські веслувальники – вихованці СДЮШ олімпійського резерву «Олімп» та ДЮСШ «Ніка-Сільмаш». Змагання відбувалися у різних вікових групах на дистанціях 200, 2000 та 3000 метрів.

На дистанції 200 метрів серед підлітків 2000 року народження перемогу святкував Олександр Яцюк, вихованець тренера Дмитра Назарука ДЮСШ з веслування на байдарках і каное «Ніка-Сільмаш».

На дистанціях 200 та 2000 метрів серед юнаків 1998-1999 років народження золоті нагороди здобув Богдан Чабан, вихованець СДЮШОР «Олімп».

Студент Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Андрій Рибачок був першим серед юніорів на дистанції 200 метрів та третім на дистанції 3000 метрів. А на дистанції 3000 метрів золоту медаль здобув студент Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Юрій Вандюк, він же здобув срібну медаль на дистанції 200 метрів.

У третій день міжнародного турніру з веслування на байдарках і каное на Ковельському водосховищі відбулись і міжнародні змагання з драгонботу з нагоди Дня машинобудівника. Цього разу десять команд на 16-тиметрових човнах, оздоблених головою та хвостом дракона, змагалися на трьох дистанціях: 100, 200 та 500 метрів.

Серед професіоналів найкращими виявилися ковельчани - команда «Західний вітер», яка і стала абсолютним переможцем змагань на усіх трьох дистанціях. Серед аматорів перемогу здобули володарі Кубка міста Ковеля місцева команда «Борідка». За програмою «мікс» (у складі команди 8 жінок та 12 чоловіків) кращими визнано гостей змагань київську команду «DBC».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі назвали переможців міжнародного турніру з веслування
04 жовтень, 2012, 08:28