На волинські школи і перинатальний центр в Луцьку «кинуть» 12 мільйонів

На волинські школи і перинатальний центр в Луцьку «кинуть» 12 мільйонів
Кабмін додатково виділив Волині у 2012 році 11 мільйонів 690 тисяч гривень на фінансування пріоритетних завдань соціально-економічного розвитку в регіоні.

Про це 3 жовтня повідомила прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Зокрема, 5 мільйонів гривень виділили на перинатальний центр в Луцьку. Значна частина державних коштів спрямується на погашення кредиторської заборгованості перед генпідрядниками за будівництво шкіл у селах Баїв Луцького району, сіл Білин та Волі Любитівської, а також селища Голоби Ковельського району, Видраниця Ратнівського району, Гряда Іваничівського району, Карпилівка Ківерцівського району, школи у місті Горохів, Ковельської ЗОШ I-III ступенів №10 та школи з дитсадком у 55-ому мікрорайоні Луцька.

Повернуть гроші і за добудову класних кімнат та їдальні школи у Мостищі Камінь-Каширського району та за добудову класних кімнат до приміщення Марковичівського дитячого садка Локачинського району.

Кошти у сумі 64,7 тисяч гривень передбачені також на реконструкцію обласної дитячо-юнацької спортивної школи.
109,1 тисяч гривень отримає будівельна фірма за завершення будівництва спортивного комплексу Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Ще 76,1 тисяч гривень спрямується майстрам за будівництво поліклінічного відділення Шацької райлікарні з денним стаціонаром та пунктом швидкої допомоги, а 631,2 тисяч - Іваничівської ЦРЛ. Ліквідують кредиторську заборгованість і за будівництво очисних споруд типу «Біотал» для Поворського туберкульозного диспансеру - 151, 8 тисяч гривень.

Отримає Волинська область і кошти на запобігання підтопленню населених пунктів та сільськогосподарських угідь. Відтак, 86,5 тисяч гривень направлять у ДП «Спеціалізоване лісогосподарське акціонерне підприємство «Камінь-Каширськагроліс», 287, 8 тисяч гривень – у підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське акціонерне товариство «ТУР» Ковельського району; 31 тисяч гривень - ДП «Локачіагроліс».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ОДА, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Что значит «кинуть»?!
Может направят, выделят...?! Как можно такое писать???
Відповісти
Останні новини
На волинські школи і перинатальний центр в Луцьку «кинуть» 12 мільйонів
04 жовтень, 2012, 09:18