Схопив за комір і почав витягувати з маршрутки, ‒ у Луцьку невідомий напав на дитину

Схопив за комір і почав витягувати з маршрутки, ‒ у Луцьку невідомий напав на дитину
У луцькій маршрутці №22 невідомий чоловік завів розмову з дитиною, після чого намагався витягти дівчинку з транспортного засобу.

Про інцидент у Facebook написала Зю Побережнюк.

Дівчинка їхала приблизно о 18:00 з курсів англійської з 33-району, сиділа на сидінні сама.

«На зупинці «Воз'єднання» до неї підійшов старший чоловік 50-60 років з сивим волоссям, одягнений у чорне пальто з кульком, виглядав інтелігентно (так сказали інші очевидці), він стояв збоку біля неї, перегородивши їй вихід (це було місце для однієї людини ‒ з правого боку), показав їй свій телефон, але вона не зрозуміла, що він від неї хоче. «Думала, що він сліпий і хоче, щоб я йому щось прочитала на телефоні», ‒ пише Зю Побережнюк.

«Стояв до неї дуже близько так, що вона почала відхилятися до вікна, чіпав за плече, а потім на зупинці в Зміїнці почав казати «йдемо зі мною!», схопив за комір і почав витягувати з маршрутки, вона вхопилася руками за поручні і покликала на допомогу. сусідка спитала ЧИ ВІН ЇЇ РОДИЧ, дівчинка відповіла, що вперше його бачить, і тільки після цього чоловік сусідки дав йому В МОРДУ, те мудило почало кричати, що він насправді батько дівчинки і чого до нього чіпляються, його виштовхали з маршрутки», ‒ йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це фейк! Де докази?
Відповісти
Чому не викликали копів? Реакція водія маршрутки?
Відповісти
Я не розумію як його могли взагалі випустити з маршрутки. Треба було викликати поліцію!!!
Відповісти
Потрібно будо закопати підофіла
Відповісти
Деяким водіям всеодно, аби йому було менш проблем.
Відповісти
Ги, Я поражаюся нашим полішукам. 2 тиждня тому була стаття, де водій висадив 2 ох п*яних молодиків з маршрутки. На водія накинулися коментатори "якже ж так.... а яй яй" (Я до сих пір пам*ятаю коментар що типу "що ж буде далі, буде палкою бити пасажирів"?). Тобто за Вашою логікою, водій не має права вчиняти насильницькі дії відносно неадекватних пасажирів..... Сьогодні маємо дану ситуацію і коментатори розриваються "Якже ж так, не затримав, ая й яй". ТАК ЯК ВОДІЯМ ПОСТУПАТИ, СКАЖІТЬ БУДЬ - ЛАСКА ШАНОВНІ ПОЛІШУКИ!!!!!
Відповісти
Розповім вам історію, яка сталась років напевно більше, як 6 тому.
Я їхав зі своєю мамою і коли виходили майже на кінцевій вона забула сумочку в маршрутці, так вийшло. Маршрутка вже поїхала, але я почав бігти за нею, коли прибіг на кінцеву побачив, що маршрутка пуста і двері відчинені, а водія немає. Через декілька хвилин прибіг водій (захеканий і з сумочкою в руках). Розповів, що коли зупинився на кінцевій то побачив, як через задні двері вилітає молодик і з сумочкою в руках і побіг за ним. Ми йому подякували і все таке. Так вот, серед нас в різних сферах є люди, а є свині. Не потрібно рівняти всіх під один гребінь.
Відповісти
О Богі...я просто в шоці від коментів типу "куди дивився водій". Він має за дорогою слідкувати, здачу видавати, хамів відганяти і ловити педофілів. Не пишіть єрунди.
Відповісти
Останні новини
Схопив за комір і почав витягувати з маршрутки, ‒ у Луцьку невідомий напав на дитину
03 листопад, 2016, 09:45