Волинянин працює за комп’ютером пальцем лівої ноги

Волинянин працює за комп’ютером пальцем лівої ноги
Хворий на ДЦП чоловік із селища Жовтневе створює комп’ютерні сайти і спілкується у соцмережах, клацаючи по клавіатурі пальцем лівої ноги.

Про це 4 жовтня пише газета «Слово Волині».

Внаслідок черепно-мозкової травми в дитинстві волинянин Ігор Супрун не може самостійно пересуватись, їсти, писати і говорити. Лікарі поставили йому діагноз важка форма ДЦП та спастичний параліч чотирьох кінцівок.

30-літній чоловік, щоб не бути самотнім і безпомічним вирішив здобути вищу освіту. Закінчивши заочне відділення Нововолинського факультету Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю «облік і аудит» він став впевненим користувачем комп’ютера. Він створює інтернет-сайти, монтує відео, встановлює нові програми та спілкується в соціальних мережах.

Зараз Ігор Супрун студіює англійську та італійську мови, вивчає нові інтернет-технології створення сайтів і мріє лікуватись у Міжнародній клініці відновного лікування у Трускавці, про що пише на своєму сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мужня людина. А тут з руками-ногами, не паралізовані, а сидять без роботи в нічних барах за батькові гроші, а потім їх пяних під руки ведуть додому, ніби справді паралізованих.
Відповісти
Останні новини
Волинянин працює за комп’ютером пальцем лівої ноги
04 жовтень, 2012, 15:55