Луцький школяр допоміг поліцейським затримати злочинця, який його пограбував

Луцький школяр допоміг поліцейським затримати злочинця, який його пограбував
В одному з під’їздів луцької багатоповерхівки зловмисник викрав у малого хлопця мобільний телефон. Однак, школяр не розгубився і не тільки повернув собі мобільний, а й допоміг поліції затримати нападника.

Інцидент стався ще у квітні цього року, однак вирок зловмиснику суд виніс лише зараз.

Того дня хлопчина заходив до свого під’їзду, коли невідомий чоловік попросив пропустити і його. Хлопець послухав та впустив незнайомця до під’їзду. Однак щойно двері зачинились, чоловік притиснув малого до стінки та почав нишпорити по його кишенях.

Зловмисник витягнув у школяра мобільний телефон, вартістю майже 3 000 гривень та чимдуж дременув до сусіднього будинку.

Хлопчина хоча й злякався і почав плакати, та все ж побіг за грабіжником. Він намагався оповістити про крадіжку якомога більше людей. Таким чином крик малого хлопця почула місцевий двірник та викликала поліцію.

Правоохоронці миттю приїхали на місце події і саме в цей час злочинець намагався вийти з під’їзду сусіднього будинку. Для того, аби його не побачили, чоловік навіть зняв куртку, а викрадений телефон та пакет з особистими речами залишив просто у під’їзді багатоповерхівки.

Щойно грабіжник вийшов на вулицю, малий хлопець показав його патрульним, які затримали підозрюваного.

І хоча зловмисник все заперечував, мовляв, він прийшов до цього будинку, оскільки хотів орендувати квартиру, всі докази були проти нього.

Відтак, вироком Луцького міськрайонного суду чоловіка засудили до 4 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах.Що діеться з людьми.Знаю сім'ю порушника.Добрі, працьовиті люди.А чому син таке скоів?Незрозуміло.Але читаю новини з судів за вбивство дають 7 років.ЗА ВБИВСТВО...Людини лишили життя і 7 років і потів УДО і знову вбивай.А тут за телефон 4 роки.ПОРІВНЯЙТЕ яке правосуддя.
Відповісти
Хай іде працювати, а не телефони красти.
Як що з ваших слів нормальна сім'я.
Як би в Вас так верали телефон або особисті речі, ви б вже бажали пожиттєво позбавити волі ту людину. А зараз захищаєте бо він ваш сусід.
Відповісти
Ні, він не мій сусід.Я просто дивуюсь що в таких сім'ях виростають подонки.І мені боляче, що так мало дають за вбивство.Я похоронила брата, і знаю яке це горе для родини.Рану час не лікуе, а вбивця посидить не повних 5 років.Я тут для себе згадала укр.приказку;'' нема з ким помінятись, в усіх своя біда''.Я би помінялась з убивцем.З ТЮРЬМИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ А З КЛАДОВИЩА НІ.БОЖЕ БЕРЕЖИ ВСІХ ЛЮДЕЙ СВОІХ.
Відповісти
Останні новини
Луцький школяр допоміг поліцейським затримати злочинця, який його пограбував
15 листопад, 2016, 11:15