Керівник фракції ВО «Батьківщина» в Луцькій райраді постане перед судом

Керівник фракції ВО «Батьківщина» в Луцькій райраді постане перед судом
Прокуратура Луцького району направила до суду кримінальну справу щодо директора державного підприємства дослідне господарство «Рокині», депутата Луцької районної ради Олексія Гвоздецького.

Про це повідомили 8 жовтня у прокуратурі Волинської області.

Посадовець обвинувачується у перевищенні службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки, та розтраті чужого майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

Досудовим слідством встановлено, що директор дослідного господарства з листопада 2009 року по листопад 2010 року незаконно списав та дав вказівку нібито здати на металобрухт, а насправді передати невстановленим особам сільськогосподарську техніку, вартість якої становить майже 120 тис. грн. Кошти від реалізації техніки на рахунки ДП ДГ «Рокині» не надійшли.

Задля відшкодування завданих державному підприємству збитків на майно директора дослідного господарства накладено арешт на суму 667 тис. грн.

Зауважимо, посадовець одночасно був засновником та керівником чотирьох товариств з обмеженою відповідальністю, очолював «Неофіт-агро», «Неофіт» ЛТД, «Веселку» та «Відродження». Крім того, Гвоздецький очолює фракцію ВО «Батьківщина» у Луцькій районній раді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він до того ж керівник штабу об"єднаної опозиції у Луцькому районі... Набрав дівчаток у штаб і пропиває з ними вкрадені гроші у "Версалі".
Відповісти
За цим одіозним типом тягнеться шлейф криміналу ще відтоді, як він повернувся з Росії на Волинь і хапнув приміщення колишнього магазину "Тканини", де був його бар "Неофіт". Це ціла історія. Звичайно, зі сприяння чиновника з міської ради, який працює там і досі. Гвоздецький такий же, як усі в "Батьківщині", відповідає усім вимогам нашого страшного часу, лише більш криміналізований. Місцевий барон-самозванець, необтесаний колгоспник. В його житті все поділено на вовків і овець, сам він належить до перших. Шкода, що гнила і маргінально-кримінальна "Батьківщина" приносить Батьківщині-Україні одні страждання і неприємності. Глиняний ідол починає розсипатись. Гвоздецький, Прус, Грицюк, Свирида, Кравчук з трьома фальшивими дипломами - це "бренд" партії, її "візитка".
Відповісти
м-да. один одного краше
Відповісти
Шкода, але ця партія без Тимошенко сама себе руйнує, знаю з її рядів виходить багато порядних людей натомість керівні органи окупували шахраї, які там тримаються як ... у кожуші.
Відповісти
І нічого дивного немає... на скільки мені відомо,-то тільки аби виборча кампанія, так починають обливати брудом та замовляти кримінальні справи на представників Опозиції. І тут така ж ситуація. Цю людину знаю більше десятиліть - і поганого не помічалось. Можу сказати, що це Порядна і Чесна людина. А хто хоче бачити щось інше - то нехай проаналізує себе і свою діяльність.
Відповісти
Який тупий народ в коментарях! Ну невже не зрозуміло , що представникам опозиції шиють що-небудь аби скромпрометувати , нагнути. Якщо Ви будете за цим радісно спостерігати, жуючи попкорн, то потім прийдуть і по Вас! Або будете жити в країні на яку заслуговуєте, тихенько розмовляючи на кухні про політику
Відповісти
Влада готова пересаджати всю опозицію. Такі справи будуть висмоктувати з пальця і не тільки. А на коментарі ПеРдаунів не треба звертати уваги. Банда вона і є бандою.
Відповісти
Останні новини
Керівник фракції ВО «Батьківщина» в Луцькій райраді постане перед судом
08 жовтень, 2012, 18:22