Луцький кандидат: якщо виграє Палиця, Луцьк перетвориться на Донецьк

Луцький кандидат: якщо виграє Палиця, Луцьк перетвориться на Донецьк
Кандидат у народні депутати у луцькому виборчому окрузі Юрій Недужко (на фото) переконаний: якщо лучани виберуть його опонента Ігоря Палицю, то Луцьк перетвориться на Донецьк.

Про це він говорив 9 жовтня в ході чат-конференції на ВолиньPost.

За словами Недужка, нині він з Ігорем Палицею має приблизно однакові рейтинги, позаду – Петро Кравчук з Об’єднаної опозиції та Олена Голєва від Європейської партії України.

«Скандали, пов’язані з підробленими дипломами про вищу освіту, кримінальні справи по розграбуванню «Укравтодору», афери з власністю та кидалово партнерів. В мене склалося враження, можливо, помилкове, що я опинився в одному човні з героями своїх публікацій: олігархом та колишнім високопосадовцем-корупціонером. За них голосувати я точно не став би. А інші, як каже Олена Голєва, непрохідні», – так він висловився про трьох своїх конкурентів.

«У Ігоря Палиці програма мера, вся вона сконцентрована на Луцьк. Недоброзичливці кажуть, що в разі, якщо йому вистачить коштів скупити й решту виборців, і він стане депутатом, в місті буде утворена величезна бізнес-імперія Ігоря Палиці. З власними мільйонами, відчуваючи за собою підтримку мільярдів Коломойського та каналу «1+1», а також маючи депутатську недоторканість, його ніхто не зупинить. Він стане реальним хазяїном Луцька, данину будуть платити йому. Від його примх буде залежати ваше життя. Луцьк може перетворитися на Донецьк, де, як відомо, один господар – Ринат Ахметов. Все буде підпорядковано його особистому збагаченню», – висловився Недужко.

ЧИТАТИ ЧАТ З ЮРІЄМ НЕДУЖКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 42
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правільно сказано!!!
Потрібен нам такій "депутат" як Палиця???
НІ!!!!!!!
Відповісти
Ого! От тобі і Недужко! З рейтингом власним прибрехав, звичайно, але виявився бійцем! Респект і уважуха! Що тепер скаже луцький Ахметов?
Відповісти
Нє, нам потрібен такий депутат як Недужко))) РЖУНІМАГУ!!!
Відповісти
То точно, згідна - Недужко в ВР :)))) І що нам з того? І чому спеціально згадуються тільки негативні кандидати - Палиця, Голева? Я за Федосюка, хтось за Кварцяного, давайте їм рівні шанси... А не тилдичим - всі за Палицю, чи Недужко - альтернатива Палиці. Завжди є різні альтернативи...
Відповісти
Щось не дужко переконливо.
Відповісти
Спочатку кампаніі розказував казки,а тепер страшинкі-який Донецьк,який Ахметов-бред сивої кобили
Відповісти
Та сказав то правильно, але:
1) влада віддала Луцьк Палиці;
2) опозиція з Кравчуком злила Луцьк Палиці;
3) Недужко не конкурент;
4) Голєва вибори у ВР проектує на мерські.
Палиця - forever...
Відповісти
я за Палицю голосувала,він багато чого вже зробив для Луцька)))
Відповісти
И это преподаватель универа? Чему он может научить, если несет явный бред.
Відповісти
До універа його на пушечний вистріл не підпускають, кому там він потрібен. Працює цей кандидат у такому собі ВІППО (там по ідеї проходять курси підвищення кваліфікації для вчителів, а насправді - тихе болото) на кафедрі управлінської діяльності, читає лекції по державотворенню.
Відповісти
Спасибо.
Відповісти
ну, там справді проходять такі курси, просто багато посад - синекури; але він там вже не працює, принаймні на тій кафедрі
Відповісти
кожен судить по собі, от і Недужко засуджує того, кого боїться. А чого нам Палиці боятися, він Людина з великої букви, нас він нівчому ще не обдурював, завжди протягує руку допомоги, а ті хто не хоче помагати, то звичайно будуть його кусати і обливати брудом.
Відповісти
Человек с большой буквы "П"????
Відповісти
Повний П! )))
Відповісти
Точно нісенітниця. Хто це йому про рейтинг його наплів. Я так думаю, що У Палиці і є конкурент то це Федосюк
Відповісти
Коментар штабістів!
Відповісти
ого як високо
Відповісти
Юрій тримайся ми з тобою! Геть олігархів з нашого міста,вони вже достатньо нас народ обікрали!
Відповісти
Недужко буде мати 1,5% голосів. НЕ більше! Голєва - 3-4%. А слідом за Палицею (він перший), йде тракторист з трьома фальшивими дипломами. Власне, не він, а так звана "Батьківщина" по інерції, або те, що від неї залишилось.
Відповісти
Не могу понять - как мы жили все эти годы без Палицы?
Відповісти
а я вірю в Палицю, він молода та розумна людина, яка з розумінням ставиться до кожного та дбає про своє рідне місто.
Відповісти
ахахах ))))

Палиця дбає тільки про свою вигоду)))))
Частіше б вибори були, то і дороги в Луцьку вже може нормальні зробили, і дитячих майданчиків побільшало б)

А те, що навіть Івахів у Луцьку не балотується, сідчить що Луцьк палі продали з потрохами. Навіть якщо і не проголосують за нього, голоси порахують "правильно".
Не можна пускати олігархів до влади, коли ви вже зрозумієте...
Відповісти
ну прямо слово в слово як в рекламі по Аверсу з вуст "прихильників" Ігоря Петровича.... Найнеприємніше те, що цей житель Яремчі з сім'єю в Швейцарії(банківський рахунком там же)буде таки нашим депутатом від Луцька.
Відповісти
Шановні дописувачі!Палиця(за данними сайту Верховної ради України),один з найперших прогульщиків.Побував менше ніж на третині засідань парламенту.Зарплата депутата 20 000 грн,а утримання одного депутата державі обходиться(зі всіма пільгами) в 350 000 на рік.Поясніть в першу чергу собі,навіщо він іде до Верховної ради?Щоб прогулювати далі і вас всіх вважати за ЛОХІВ???Хто себе таким вважає голосуйте за це чудо.В парламенті йому треба лише одне,депутатська недоторканість.Адже краде ця людина разом з Коломойським мільонами і розуміє,що рано чи пізно за це прийдеться відповідати.А ще,багато хто тут пише що він нібито великий благодійник:)А що,просто так,без депутатства робити добрі справи не можна???Може хтось йому це забороняє???Хай напише ХТО.Тисячі українців кожен день роблять добрі справи.Але після цього не скуповують сотні бігбордів і не піарять себе.Вас скуповують як колись кріпаків,а ви від щастя ........Сьогодні ви продасте свій голос,завтра за 200 гривень один-одного,а післязавтра так само продасте свою країну...
Відповісти
респект !
Відповісти
Який ще благодійник?
Поцвівше спагетті для недолугого піпла.
90% його благодійності за рахунок міського бюджета і розпоряджень полішука Клімчука.
Відповісти
А чого Вам Донецьк не подобається, гарне місто.
Відповісти
Оце так аргумент-проти: Луцьк буде схожий на Донецьк! Не фіга собі! Дай Боже, бідному теляті вовка з*їсти! Це ще дуже треба постаратись, щоб Луцьк досяг рівня Донецька! У Недужка вся логіка через ж...: я знаю як зробити зарплату в 10 тис.грн. (а як - не каже!), Луцьк буде платити дань Палиці (за що?). Упаси нас Бог від таких нардепів - там таких "прожектерів" пів-ВР! Якщо Палиця і "накрав з Коломойським" (мені щодо нього - по-барабану, але ради справедливості) то сьогодні роздає місту і людям (а міг би і не давати - як і більшість з кандидатів!), робить конкретні речі, які людям і місту дають (і надіюсь продовжить це робити і надалі) користь. А що дають інші кандидати: одна ратує за справедливість (про яку для людей - немає жодного уявлення), інший - про "Україну або смерть" - для чого ти нам "мертвий" у ВР, інші - взагалі обіцяють нездійсненне і віртуальне. Думай, Луцьк, думай добре кого обирати!!
Відповісти
Да думай Луцьк, у країнах Європи та США займатись благодійністю є престижно. всі відомі бізнесмени цим займаються, і при цьому не дуже рвуться піаритись по типу - какой я маладєц.
У нас благодійні пориви останніх проявляються тільки перед виборами.
найдіть статтю в неті про засновника Duty Free, побачите що таке благодійність ))
Відповісти
На чаті Недужко трішки "наклепав" на Палицю. Ігор Петрович НЕ голосував за Податковий кодекс.
Відповісти
Кому еще подкинуть ?
Відповісти
Недужко молодець! Взяв, і не боячись розказав правду! Ріспект йому. Буду голосувати за нього!

Дивився по законотворчій двяльності - Палиця голосував за Податковий кодекс, за зняття пільг с афганців і чорнобильців, за списання боргів олігархів на сумму 24 млрд. грн. перед державою і т.д. За що не візьмешся по законотворчій антинародній діяльності - кругом Палиця голосував за!
Відповісти
Єдиний нормальний кандидат - Федосюк. А Недужко - так собі, пагаваріть (с)
Відповісти
Ніколи про Федосюка не чув. Звідки такий виліз? Мабуть ще один технічний кандидат від Палиці!
Відповісти
Не то Віктор не то Віталій, не то сам не то з Палицею
Відповісти
Одним словом засланий козачок!
Особливо подобається в його рекламі слоган -
Федосюк або смерть!
Абсолютний жах. Де такі беруться кандидати...
Відповісти
Недужко молодець!
Відповісти
Недужко виграє. Палиця нікому нічого не дав.. Так як і Ахметов Донецьку. Тільки постійно ціни ростуть як гриби. А Палиця пише на бігбордах як він за всіма "піклується" Пздц...
Відповісти
Повністю підтримую serafimа. Потрібно добре помізкувати кого обирати. Зараз багато є інформації про кожного кандидата, то ж проаналізуйте минуле, уявіть майбутнє і віддайте голос за совістю, а не продавайте за гроші.
Відповісти
Не слушайте этого дядю ребятки с ним давно все понятно
Он говорит только про бяки
Відповісти
Сажнєв абсолютна мрась!
Відповісти
Останні новини
Луцький кандидат: якщо виграє Палиця, Луцьк перетвориться на Донецьк
10 жовтень, 2012, 10:22