Кандидат Кличка на Волині: інформацію викривили через помилку прес-служби

Кандидат Кличка на Волині: інформацію викривили через помилку прес-служби
Кандидат у народні депутати України від партії «УДАР» на 19-му виборчому окрузі Олександр Киричук (на фото) заявив, що його інформацію щодо затвердження єдиної кандидатури від усіх опозиційних сил на окрузі викривили «у зв’язку з грубою помилкою прес-служби».

Про це йдеться в офіційній заяві Киричука, поширеній 10 жовтня.
У тексті офіційної позиції Киричука йдеться:

«9 жовтня 2012 року в деяких волинських ЗМІ було опубліковано повідомлення прес-служби Олександра Киричука про те, що поміж Об’єднаною опозицією та «УДАРом» досягнуто домовленості щодо розподілу одномандатних округів на Волині. У повідомленні також було зазначено, що саме Олександр Киричук, згідно вищезгаданої домовленості, представлятиме всі опозиційні сили на виборах до Верховної Ради у 19-му виборчому окрузі з центром у місті Володимир-Волинський.

У зв’язку з грубою помилкою прес-служби, інформацію щодо затвердження єдиної кандидатури від усіх опозиційних сил було викривлено.

Офіційно заявляю, що перемовини між партією «УДАР» та Об’єднаною опозицією тривають. Повторю свій вислів, озвучений безпосередньо мною на прес-конференції: «Ідуть перемовини між лідерами Об’єднаної опозиції і партії «УДАР», з метою не дати змоги перемогти кандидату від влади. Я більш ніж упевнений, що вони за декілька днів закінчаться, і ми будемо знати достовірну інформацію».

Сьогодні до цього вислову можна додати лише те, що по більшості округів домовленості було досягнуто.

Представляючи опозиційну силу «УДАР», я неодноразово заявляв та продовжую заявляти, що всі справжні опозиційні сили є моїми союзниками в майбутньому парламенті.

Я підтримував та підтримую демократичні цінності та вільне волевиявлення людей».

Нагадаємо, обласна організація ВО «Свобода» заявила, що їх політична сила «не проводила і не проводить жодних переговорів із партією «УДАР» щодо узгодження кандидатів у мажоритарних виборчих округах, які відійшли до квоти «Свободі». А саме округ, на якому балотується Киричук, належить до «свободівської» квоти - на ньому балотується член «Свободи» Євген Мельник.

Водночас сайт Олександра Киричука, на якому оприлюдена йогоофіційна позиція, називається: «Офіційний сайт кандидата в народні депутати по 19-му одномандатному мажоритарному округу
Олександра Киричука - єдиного справжнього кандидата від опозиції».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба це не людина Єремєєва-Івахіва? Ніби завжди у них працював!
Відповісти
Наразі це людина Кличка, принаймні ще декілька тижнів. А от якщо пройде у парламент, то тоді вже можливі різні варіанти. Але це стосується кожного депутата в нашій країні. На превеликий жаль...
Відповісти
усі такі поци як івахів-єремєєв-клічко та їх прєдставітєлі-мажарітарнікі підуть під крильце партії ригонів .Шо нє ясно?
Відповісти
Останні новини
Кандидат Кличка на Волині: інформацію викривили через помилку прес-служби
10 жовтень, 2012, 11:04