П’ять сімей з обваленого будинку в Луцьку знайшли собі квартири

П’ять сімей з обваленого будинку в Луцьку знайшли собі квартири
Виконком Луцької міської ради прийняв рішення виділити кошти для оренди квартир п’ятьом родинам, які постраждали в наслідок обвалу будинку на Рівнесенькій, 109.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, це останні родини знайшли собі житло для оренди - решта вже має де жити.

Шукали квартири через агентство нерухомості. Сума за оренду квартир виявилася дещо більшою, ніж та, яку раніше погодив виконавчий комітет, сказав мер.

Отож, за оренду двох 4-кімнатних квартир міська казна платитиме 3200 гривень за кожну квартиру щомісяця. Ще одна 3-кімнатна квартира обійдеться в таку ж суму - 3200 гривень у місяць. Ще дві 2-кімнатні квартири коштують 2800 та 2400 гривень в місяць.

Раніше згідно з рішенням виконкому від 6 вересня «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 02.08.2012 №521-1 «Про оплату оренди квартир» власникам та квартиронаймачам одно та двокімнатних квартир виділили по 1500 гривень за місяць, а власникам та квартиронаймачам трьох та чотирикімнатних квартир – по 2000 гривень за місяць.

Нагадаємо, що після обвалу будинку відселені жителі жили або у родичів, або у готелі «Світязь». Для вісьмох родин, які постраждали найбільше вирішили купити квартири.

Нині тривають ремонтні роботи у будинку і по їх завершенню туди знову заселять людей. До цього вони живуть в орендованих квартирах, проживання в яких оплачується з міського бюджету.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ПРО ОБВАЛ БУДИНКУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
П’ять сімей з обваленого будинку в Луцьку знайшли собі квартири
10 жовтень, 2012, 14:09