Кожевніков розповів, чого не шкодує за посадою начальника

Кожевніков розповів, чого не шкодує за посадою начальника
Колишній начальник управління захисту прав споживачів в області Геннадій Кожевніков розповів, що провів останній 2011 рік «в екстремальних умовах» та готовий стати підлеглим нового керівника.

Геннадій Кожевніков очолював управління у справах захисту прав споживачів 15 років.

Нагадаємо, Кожевніков позбувся своєї посади через реорганізацію управління в Держінспекцію. Відтепер окрім захисту прав громадян, структура займатиметься державним наглядом.

«Останній рік працювали в екстремальних умовах. Спеціалісти отримували заледве більше 1 тисячі гривень. Це люди, які ходять на перевірки, накладають санкції. А це масові проблеми, можна сказати навіть з корупційним законодавством могли би бути. Хоч слава Богу, не було», - розповів Кожевніков.

«Плюс в мене як начальника управління зарплата в 2,5 тисячі не влаштовує. Секретаря немає, прибиральниці немає, нічого немає, паперу немає, конвертів», – додав Кожевніков, пояснюючи своє небажання працювати далі.

Колишній держслужбовець повідомив, що готовий працювати в інспекції, тільки якщо структуру нормально фінансуватимуть. Запевнив, що готовий працювати і не на керівній посаді, бо зможе налагодити нормальні ділові стосунки з новим керівництвом.

Нагадаємо, виконувачем обов’язків керівника інспекції призначили депутата Луцької міської ради від Партії регіонів Івана Смоленга.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кожевніков розповів, чого не шкодує за посадою начальника
03 січень, 2012, 12:11