На Волині провопорушники не втекли, бо застрягли в багнюці

На Волині провопорушники не втекли, бо застрягли в багнюці
Прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону сьогодні вночі, 28 листопада, затримали у прикордонній смузі автомобіль та партію контрабандних сигарет без акцизних марок.

Близько 2-ї години ночі, відпрацьовуючи наявну інформацію оперативних підрозділів про можливу спробу незаконного переміщення тютюну через держрубіж, один із прикордонних нарядів помітив на околиці села Замлиння Любомльського району рух автомобіля у бік кордону - повідомляє Держприкордонслужба України.

Побачивши прикордонників, які наближались, водій «додав газу» та намагався втекти. Проте, втікаючи від правоохоронців, автівка застряла у багнюці лісової дороги, а двоє осіб, які були в ній спробували приховати та перенести у ліс пакунки з тютюном, що перевозили. Однак це їм не вдалося, так як прикордонний наряд вже наздогнав та наближався до втікачів. Тоді порушники покинули автомобіль і товар та, скориставшись темрявою, вдалися до втечі.

Всього охоронці кордону виявили в автівці 8 ящиків сигарет, а згодом, поряд у лісі – ще 12 ящиків з тютюновими виробами. Зараз прикордонники продовжують активні пошуки учасників нічної пригоди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині провопорушники не втекли, бо застрягли в багнюці
28 листопад, 2016, 13:24