У Луцьку просять вихідний на ринках в неділю

У Луцьку просять вихідний на ринках в неділю
Для працівників ринків просять зробити вихідним днем неділю.

Відповідну петицію зареєстрував на сайті Єдиної системи місцевих петицій Микола Бутенко.

За його словами, він «неодноразово чув про бажання від працівників ринку, щоб неділя була вихідним днем. «В нас також є сім’ї, ми хочемо, як і всі відпочити. Якщо правильно спланувати свій час, все необхідне на ринках можна придбати і в суботу, або ж інші дні. Зрештою, ми хотіли б спокійно відвідати храм, щоб помолитися», – пише він.

«Досвід сусідів європейців показує, що це можливо і реально. Вся громада міста тільки виграє, прийнявши таке рішення. Підтримайте. Допоможіть працівникам ринків Луцька отримати законний вихідний день», – йдеться в документі.

Підтримати документ можна за посиланням http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/682.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А працівників ринку хтось заставляв працювати в еділю?
Відповісти
петиції виразно виглядають попівські ряси))) Не хочеш працювати, не працюй,- працюватимуть інші. І зароблятимуть на цьому)))
Відповісти
Неформали кинулись в петиції. Навіщо вони? Ринки мають своє управління, свою раду, свої, хоч і примітивні, інституції і є приватними організаціями. Гадаю, що цю проблему вони можуть вирішити самі, не виходячи з-за огорожі ринку і не кланяючись владі. Хоч би закрити на недію старий ринок в центрі міста, щоб менше смороду було, щоб менше циганів було з горіхами. Таке враження, що вони в Луцьк зїхались з усієї України. Шум, гамір, бруд, лайка... Середньовіччя.
Відповісти
Особисто я не є робітником ринку чи підприємцем якоїсть торгової точки, але ідея мені ця дуже подобається, адже понеділок в більшості людей є робочий день... тобто, якщо одна людина з сім'ї працює на ринку а чоловік (жінка) працює у звичайний трудовий графік (понеділок-п'ятниця), і якщо в сім'ї є ще діти то по суті єдиний вихідний який сім'я могла б провести разом, хтось віддає задля заробляння грошей, щоб зводити кінці з кінцями, це якось сумно...

а що до коментаря "з-під цієї:... Не хочеш працювати, не працюй,- працюватимуть інші. І зароблятимуть на цьому)))..." саме через думки таких як Ви такі петиції не проходять, тому що хтось завжди хоче "нажертись" за рахунок когось... саме тому потрібно виносити такі питання до органів влади, щоб все було організовано належним чином, а не хто собі захотів той вийшов на роботу, а хто не захотів той відпочиває!...
Відповісти
хто вас просить пхати свого носа до роботи ринку. Маєте свої роботи і там свої дурнуваті петиції клепейте. Ти Нікола ділом займись а не чутки збираєш.
Відповісти
Ви подивіться спочатку як ці підприємці працюють на ринках: в 10-00 половина кіосків ще закрита, а в 13-00 вже закрита. Нехай спочатку почнуть працювати з 9-00 до 19-00 щоб для людей було зручно, а тоді говорити про вихідний
Відповісти
Треба краще категорично заборонити церквам всіх конфесій в неділю зранку дзвонити в дзвони та вмикати голосну вуличну трансляцію служб. Люди хочуть відпочити, поспати спокійно. Це, на мій погляд, багато актуальніше за спробою за рахунок ринків вирішити питання наповненості церков.
Відповісти
Якщо не хочуть працювати в неділю, тоді хай достають свої запилені дипломи з СНУ і працюють по спеціальності!
Відповісти
а якщо в когось робочий графік з понеділка по суботу, як тоді купити щось бодай з одягу, не говорячи вже про продукти?
Відповісти
Якщо торгівля на ринку заважає відпочивати, Ви ставите в приклад Ойропу, то треба комплексно закривати торгівлю в УСІХ супермаркетах, магазинах, заправках і т.д... Бо там теж люди, в них теж сімї - вони теж хочуть відпочити і до церкви. Може повернутися на землю, оглянути де ми живемо й почати з економічно-соціальної складової - тарифи, зарплати, ціни. Вирішимо там і в неділю відпочивати получиться. Бо такі заяви нагадують пропозиції не лікувати зуби, бо ж боляче.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять вихідний на ринках в неділю
28 листопад, 2016, 13:58