Мораторій на вивіз лісу має діяти надалі, - нардеп у Луцьку

Мораторій на вивіз лісу має діяти надалі, - нардеп у Луцьку
На думку голови комітету з протидії та запобіганню корупції, нардепа від «Самопомочі» Єгора Соболєва, мораторій на експорт лісу-кругляка має діяти й надалі. Тож обранець народу вважає, що попри обіцянки президента, законопроект може не знайти достатньої підтримки серед депутатського корпусу.

Під час прес-конференції активістів цікавила думка нардепа щодо можливості прийняття законопроекту, який скасує мораторій на експорт деревини, адже питання незаконної вируби лісу турбує багатьох волинян.

Соболєв вважає, що закон про заборону експорту кругляку має діяти й надалі. Загалом нардеп зазначив, що він проти втручання політики в економіку, проте є винятки, де економіка мусить отримати підтримку.

«Якщо в Україні можна переробляти деревину, то це треба робити тут», -вважає депутат. Адже в Україні є можливості для розвитку галузі. Соболєв додав, що розуміє інтереси європейських та американських політиків, які відстоюють інтереси своїх бізнесменів. Проте українські політики мають відстоювати інтереси українських бізнесменів.

Але нардеп вважає, що парламенту вдасться боротися за це питання, аби зберегти ліс. Тож він сподівається на те, що попри обіцянки президента, парламент відмовиться підтримувати таку ініціативу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у нас що є мораторій? Єшалони як ішли так і ідуть на Захід
Відповісти
це в мізках атавістів. Ми хочемо грошів.
Відповісти