Від лампадки цей матеріал не горить, - фірма, яка виготовляла фотостенд

Від лампадки цей матеріал не горить, - фірма, яка виготовляла фотостенд
Керівництво ТзОВ «Факторія» запевняє, що версія поліції щодо самозагоряння фотостенду на Тетральному майдані не виправдана.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцькради 28 листопада. – пише Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що зовнішній вигляд фотостенду загиблим Героям АТО та Небесної Сотні забезпечило ТЗОВ «Факторія». Нещодавно ж стався прикрий інцидент і стела частково згоріла. Поліція офіційно заявила про причину пожежі – самозагоряння.

Натомість директор ТзОВ «Факторія» Світлана Свирида під час засідання комісії висловилася, що від лампадки така пожежа не могла статися. Адже для того, аби загорівся матеріал, із якого було виготовлене оздоблення конструкції, необхідна дуже висока температура і тривале нагрівання. Мовляв, принцип загоряння цього матеріалу такий, як у вугілля.

«Матеріал надійний, від лампадки не горить», – сказала Світлана Свирида. І запевнила, що замикання теж не могло стати причиною загоряння.

«Це не могло бути замикання, світло було відключене, воно відключається, коли вимикають вуличне освітлення, а в таку пору доби його не було!» – запевнила вона.

Жінка також повідомила, що тепер варто замінити 85 фотографій на фотостенді.

Директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський розповів, що тепер на відновлення фотостенду треба 90 тисяч гривень. Утім, це викликало дискусію між депутатами. Адже не всі вважають за доцільне відновлювати фотостенд тими ж самими матеріалами.

Зрештою, члени комісії вирішили все ж рекомендувати виділити необхідну суму, а конкурс зі створення нового фотостенду, скоріш за все, оголосять наступного року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дешевий акрил, що курка необізнана несе
Відповісти
Горить цей матеріал навіть від сірника. Це вони брешуть один одному в очі, як собаки брехливі.
Відповісти
Це усе треба було замінити за декілька днів і не ганьбити память загиблих. А ви УКРАЇНСЬКІ ЙОЛОПИ будете пів року голосувати що далі робити. Українці ви дійсно дебіли як і ваша влада дегенератів. "Давайте відгуляємо зимові свята а потім порадемося з громадою...."
Так, так і ти теж дебіл!!!!
Відповісти
Згідна з Луччанкою. Стенд мав бути вже відновлений.
Відповісти
Забрати цей стент взагалі звідти, приміром - на меморіал. Йому не місце в центрі міста. Хоча і на меморіалі, де поховані дійсні герої, які боролися з фашизмом - навряд чи він повинен бути.
Відповісти
Ти повинен з повагою ставитись до загиблих хоча б тому, що в теплій хаті кнопаєш на клаві, дебл...
Відповісти
Відновлю за 50 тисяч. Проведіть тендер.
Відповісти
Стенд необхідно зробити нормальний, гарний, толковий! Такий,щоб всі йшли і бачили кожне обличчя наших молодих героїв! Щоб кожен... На меморіал-ні в якому випадку!
Відповісти
Останні новини
Від лампадки цей матеріал не горить, - фірма, яка виготовляла фотостенд
29 листопад, 2016, 08:00