У Луцьку за півдня – 10 аварій

У Луцьку за півдня – 10 аварій
У першій половині дня 29 листопада трапилося 10 дорожньо-транспортних пригод.

Про це Район.Луцьк повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Основні причини аварій – порушення водіями правил дорожнього руху та несприятливі погодні умови. Зіткнення також відбувалися через недотримання дистанції та порушення правил маневрування. Загалом транспортні засоби отримували невеликі пошкодження.

«Унаслідок зміни погодних умов дорожнє покриття не всюди є безпечним для водіїв, які ще не перейшли на «зимовий» режим шин. Тому закликаємо лучан бути обережними на дорозі, дотримуватися безпечної дистанції та не порушувати ПДР», – просять в поліції.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я поставив на прикол авто.Пиндоси на іноземних номерах рулять.
Відповісти
Ага а дороги кто посыпать будет??? Сегодня на перекрёстке на Вышков на хорошей зимней резине с АБС скользил 4 метра, чудом что ни кого не было на пешеходном и машин не стояло.
Відповісти
завжди винi водii!. ате про те що дорожнiки нефiга не посипають дороги наш полiцаi даже незаiкаються.
Відповісти
Одним із учасників сьогоднішніх ДТП був я в ролі водія,і Ви вірите при всьому бажанні міняти країну до кращого ..після спілкування з тими хто називає себе "поліцією" і деякими міськими службами,з*являється бажання просто звалити з цієї країни і як найшвидше.
Відповісти
В нашій країні водій завжди винуватий.Комунальники приїжджають посипати у разі скоєння резонансної дтп.Вони сидять і чекають коли настане відлига,щоб зекономити пальне.Судитись з комунальниками,то треба бути дуже впливовою людиною.Стосовно спілкування з NEW POLICE UA то це питання до Рижкова.То він набирав ту ,,свіжу кров",нехай відповідає,якщо призначив себе від імені громади атавістом.
Відповісти