Луцьке кафе «заманює» відвідувачів можливістю випити за Голодомор

Луцьке кафе «заманює» відвідувачів можливістю випити за Голодомор
Дещо дивну афішу знакових днів розмістили у луцькому кафе «Хурма». Тут вважають, що щодня є привід випити.

Таке фото розмістила у Facebook луцька журналістка Оксана Федорук, – пише Таблоїд Волині.

Так, на афіші написано: «Привід випити є завжди». Далі йде перелік «свят»: 22.11, 26.11 та 28.11 – День Свободи України, День пам’яті жертв Голодомору та Початок різдвяного посту.

«Одна з кафешок Луцька, «Хурма», я просто плачу... Відколи це День Свободи України (?) та початок посту стали причиною випити? А День пам’яті жертв голодомору – це взагалі верх цинізму і тупості... люди, ви трохи думаєте головою?» – риторично запитує дівчина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Голодомор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні репортери, якби ви завітали в Кафе в ці дні які ви відзначили в статті, то побачили,що горіла поминальна свічка і ми закликали відвідувачів пом'янути ці дні, так як це наша історія. Що ви робите у себе вдома? Піднімаєте келих в пам'ять загиблих, чи це Голодомору, чи це Майдану, те саме роблять і люди в Кафе, поминають... а ваша робота перекрутити усе на свій лад!
Відповісти
всі празники: депортації, репресії, операції і далі за списком!
Відповісти
Коли в ці дні майже усі заклади Луцька влаштовують дискотеки, караоке, хоч траур, то це нормально, а коли Кафе Хурма та її відвідувачі без всякого домислу хочуть потихому пам'янути загиблих, то це нонсес!!!
Відповісти
це можна подати в іншій формі, наприклад зібрати кошти для тих, хто пережив ці страшні події, а не для власного збагачення і не подаючи його в списку свят...
Відповісти
ЦЕ КАПЕЦЬ, ВИ ХОЧ ДУМАЄТЕ СВОЇМИ ГОЛОВАМИ КОЛИ ТАКЕ ПИШЕТЕ: "а коли Кафе Хурма та її відвідувачі без всякого домислу хочуть потихому пам'янути загиблих, то це нонсес". Пам'янути таких людей потрібно при молитві, у своїх думках, а точно не в Хурмі!!! Ви хоч би поцікавтесь перегляньте кадри зняті в ті часи, чи спаде вам тоді на думку йти в Хурму(((, мабуть таки ні!!!! А афіша таки безглузда. Мабуть не зовсім адекватна чи розумна людина таке могла там наліпити.
Відповісти
в разі наглої смерті рідні когось з керівництва закладу - пропоную теж кликати всіх випити
Відповісти
Останні новини
Луцьке кафе «заманює» відвідувачів можливістю випити за Голодомор
01 грудень, 2016, 16:18