«Укрзалізниця» зупинила онлайн резервування квитків

«Укрзалізниця»  зупинила онлайн резервування квитків
«Укрзалізниця» з 1 грудня 2016 року, на період новорічних свят, в якості експерименту призупиняє надання послуги резервування місць у поїздах через інтернет.

Квитки через інтернет відтепер можна лише придбати, а не зарезервувати. У компанії пішли на цей крок у рамках антикорупційних заходів, - йдеться на сайті Укрзалізниці.

Рішення призупинити операцію резервування місць у поїздах через мережу інтернет прийнято керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» з огляду на численні звернення пасажирів щодо проблем із придбанням квитків у період масових перевезень, зокрема на зимові свята.

В Укрзалізниці сподіваються, що такий експеримент дозволить запобігти зловживанням, пов’язаним із незаконним перепродажем проїзних документів.

Таким чином, з 1 грудня 2016 року впродовж новорічних свят послуга резервування квитків через мережу інтернет буде недоступною.

Нагадаємо, що зарезервувати місця в поїздах через інтернет можна було від самого початку запровадження продажу квитків через всесвітню мережу. До 1 грудня 2016 року квитки можна було зарезервувати на 24 години, і коштувала ця послуга пасажирові 17 грн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Укрзалізниця» зупинила онлайн резервування квитків
01 грудень, 2016, 17:40