За найкрасивіший дворик у Луцьку мерія обіцяє гроші

За найкрасивіший дворик у Луцьку мерія обіцяє гроші
Кращу прибудинкову територію, зону відпочинку, найчистіші холи і сходові клітки в місті визначать на наступному засіданні комісії у Луцькій міській раді.

Про це 12 жовтня повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Відбулося засідання комісії, яка розглянула подані на конкурс документи від об’єднань співвласників багатоквартирних будинків(ОСББ).

Комісія, яку очолює заступник міського голови Лариса Соколовська, познайомилися з поданими інформаційними матеріалами та фотоальбомами, у яких відображено об’єм виконаних робіт. Потім члени журі побували на об’єктах – оглянули благоустрій прибудинкових територій, озеленення, наявність дитячих та спортивних майданчиків, зон відпочинку, чистоту холів, коридорів, сходових кліток, дошок оголошень, інших приміщень загального користування.

Члени комісії також поспілкувалися з керівниками ОСББ та мешканцями будинків. Зокрема, побували в ОСББ: «Наш дім» (Київський майдан, 6); «Дім 125» (Рівненська, 125); «Надія-Волинь» (Космонавтів, 4); «Соборний» (Соборності, 28); «Колізей плюс» ( 8 будинків на вул. Кравчука, з 15-а по 15-л); «Фаворит» (вул. Кравчука, 11-б); «Альянс Луцьк» ( вул. Кравчука, 46 –46-д).

Загалом члени комісії високо оцінили роботу ОСББ, які беруть участь у конкурсі. Кожен з будинків має певні напрацювання – хтось зробив капітальний ремонт коридорів, а у когось чудовий ландшафтний дизайн.

На наступному засіданні обіцяють визначити кращого виконавця послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій. Три переможці отримають грошові винагороди, ще два учасники конкурсу будуть нагороджені заохочувальними преміями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За найкрасивіший дворик у Луцьку мерія обіцяє гроші
12 жовтень, 2012, 10:05