Відома співачка ледь не спалила будинок за 2 мільйони доларів. ВІДЕО

Відома співачка ледь не спалила будинок за 2 мільйони доларів. ВІДЕО
Задля ефектного кліпу співачка Наталка Могилевська ледь не спалила маєток за 2 мільйони доларів.

Про це 12 жовтня повідомила ТСН.

Українська співачка Наталка Могилевська представила довгоочікуваний кліп на пісню «Додому я відпустила любов»від режисера Влада Разіховского. Після скандальної прем'єри пісні на фестивалі «Crimea Music Fest», коли під час номера співачка спалювала речі свого другого чоловіка, шанувальники чекали від кліпу неймовірного шквалу почуттів. І не розчарувалися.

Кліп «Додому я відпустила любов» - справжнє одкровення Наталії перед своїми глядачами. У своєму щоденнику в одній із соціальних мереж співачка написала: «Бути може це занадто сумно, бути може це занадто боляче, але ще ніколи я не була такою беззахисною перед вами ... мої глядачі».

Зйомки кліпу не обійшлися без ексцесів. Оскільки за сюжетом кліпу будинок, в якому знаходилася співачка, повинен був бути охоплений вогнем, задіяли піротехнічну службу, яка стежила за ситуацією. Але вогонь розгорівся настільки сильно, що піротехнікам довелось викликати пожежну службу, адже міг згоріти орендований будинок, вартістю 2 мільйони доларів. На щастя, під час події ніхто не постраждав, і вогонь вдалося вчасно загасити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дааа...кліпец повне лайно!
Де там будинок за 2 млн уйов? Це звичайна павільйонна зйомка, спецефекти дешеві, пісня на хіт ну аж ніяк не тягне. Тому байка про спалений будинок створена дляпривертання уваги.
Криза жанру в тьоті, як кажуть, краще жувати :-)
Відповісти
Останні новини
Відома співачка ледь не спалила будинок за 2 мільйони доларів. ВІДЕО
13 жовтень, 2012, 09:29