Винуватець жахливої аварії на Дубнівській завтра постане перед судом

Винуватець жахливої аварії на Дубнівській завтра постане перед судом
Винуватцеві ДТП на вулиці Дубнівській у Луцьку, в якій важкі травми отримав 16-річний хлопець, оберуть запобіжний захід.

Так, завтра, 10 грудня запобіжний захід порушнику будуть обирати у Луцькому міськрайонному суді, - пише інформагентство Волинські новини.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській.

Підлітка в важкому стані забрала «швидка»

Водія спіймали люди й тримали до приїзду поліції.

Слідчі затримали винуватця ДТП на 72 години до того часу, поки слідчий суддя винесе рішення щодо його затримання на час досудового слідства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби зразу дали тягла то бувби більший толк. А так йому нічого взагалі не світить. Хлопець живий. Тож водієві світить 1. Штраф, 2. Умовний термін, 3. Позбавлення права керування. А враховуючи те що має бабла багато то скоріш за все що взагалі йому нічого не світить. Робіть люди висновки.
Відповісти
Поліція не за секунду приїхала. А за 15 секунд можна було дати тягла такого воділі що й не прийшовби до тями... Але народ в нас як собаки плєшиві тільки гавкати вміють а вкусити не може ніхто....
Відповісти
Про дитину незнали до приізду поліціі. Дізнались згодом. А так то прибили нахуй.
Відповісти
Суддя, порушник ПДР, буде судити порушника ПДР.
Відповісти
Прошу повідомити, о якій годині відбудеться суд.
Відповісти
Чому в нас немає такого, щоб те падло оплатило лікування дитини?Є машина - продати, бабло, золото, рахунок в банку. А то в соцмережі хлопцю гроші збирають по копійці. Дебільна держава і дебільні закони.
Відповісти
"За словами адвоката, батькам хлопця, що постраждав у ДТП, його підзахисний пропонував допомогу, "але вони поки налаштовані не так". - Якщо вони так хочуть допомогти дитинi, то чого інколгніто не проплатять лікування, чи напряму з лікарями не поговорять, може дитину , якщо можливо можна перевезти в столицю чи заграницю на лікування? Можливість ж мають. Так, ні-" його підзахисний пропонував допомогу, "але вони поки налаштовані не так"". Просто не хочуть
"
Відповісти
Останні новини
Винуватець жахливої аварії на Дубнівській завтра постане перед судом
09 грудень, 2016, 18:46