Спілку підприємців у Любомлі очолив екс-регіонал

Спілку підприємців у Любомлі очолив екс-регіонал
Головою Любомльської районної організації промисловців і підприємців став колишній голова РДА та екс-регіонал Олександр Дзядук (на фото).

Про це пише Район. Любомль з посиланням на газету «Новий погляд».

Донедавна організацію очолював Олексій Хом’як, нині керуючий справами райради. Під час зборів Хом’як зробив коротку доповідь про стан справ, роботу, окреслив проблеми.

Плавно перейшли до другого питання: вибори голови і ради осередку. Василь Богуш запропонував кандидатуру екс-глави РДА і колишнього представника Партії регіонів Олександра Дзядука. Директор «Любомль-ринку» Микола Троць висунув іншу – Анатолія Жолоба, а Богдан МалиновськийДмитра Шлапу. Та два останніх висуванці зняли свої кандидатури.

Тоді присутні 36 представників місцевого бізнесу дружно (за винятком одного, що був проти) проголосували за пана Дзядука.

«Вас знають у районі як активного члена партії регіонів. Як зараз дивитеся на синьо-жовтий прапор України? І чи не заважатиме посада президента районної федерації з футболу?» – запитав Юрій Кальчик.

До слова, це єдина претензія, яка пролунала на зібранні до колишнього голови райдержадміністрації.

Олександр Дзядук представляв (2010-2014 роки) у районі Партію регіонів

На сьогодні у районі налічується 1370 підприємців, та лише 680 із них діючі. Решта показують у звітах одні нулі. Місцевий бізнес платить немалі податки, виробляє продукцію й надає послуги на десятки мільйонів гривень (за нинішній рік це 86,2 мільйонів гривень).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.