Справа аварії на Дубнівській: слідчий, адвокат і прокурор «п’ють каву» перед судом

Справа аварії на Дубнівській: слідчий, адвокат і прокурор «п’ють каву» перед судом
Перед засіданням суду, який має обрати міру запобіжного заходу винуватцю моторошної ДТП на Дубнівській Володимиру Мігасу, активісти зафіксували дивний факт.

Про це у Facebook повідомив громадський активіст Сергій Рижков.

Поки громадські активісти чекали на початок судового засідання, де мають обрати запобіжний захід винуватцю аварії Володимиру Мігасу, вдалося виявити цікавий факт.

У кафетерії неподалік активісти зафіксували за одним столиком розмову трьох головних учасників засідання: слідчого, прокурора і адвоката. «П’ють каву», - іронічно зазначив Рижков.

На фото зокрема вдалося впізнати представника прокуратури Володимира Бущака.

Адвокат винуватця моторошної ДТП Віктор Жемеля божиться, що «питань по справі не обговорювали».

«Я хотів попити каву, а вони (слідчий і прокурор) до мене приєднались», - заявив він.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській.

Хлопець досі перебуває в комі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, пан Рижков не розуміє, що якби хтось хоча б якісь питання хотів обговорити, то вони не робили б це у всіх на очах. Чи просто знову вирішив просто пропіаритись. А слідчий з прокурором, якісно зробивших свою роботу, затримавши винуватця, посадивши його в камеру облив л...ом. Така подяка їм за гарно пророблену роботу?????
Відповісти
о бачу вже підтянулась ментовська діванна сотня
Відповісти
Ну побачимо... побачимо...
Активісти повинні сьогодні бути на висоті, якщо вони дійсно активісти... а не просто диванна сотня.
Відповісти
і до чого тут це....таке враженння,що вони вийдуть звіддти,як Мігас п'янючі,ну сидять собі і що?кава,якщо хтось не помітив в одного співрозмовника. а як будуть сидіти разом в одному приміщенні суду,то теж буде новина дня?шонібудь
Відповісти
Всьо там рішилось вже
Відповісти
Та ні то якраз не проста зустріч. Адвокат алкаш не алкаш, но решало то факт, а зустріч то скоріш розклад про "винагороду" слідчому та прокурору за лояльне ставлення до його клієнта.
Відповісти
Остання надія на активістів. Не підведіть.
Відповісти
в мігіса бабла як в дурака фантиків тому , і родина не матиме претензій , і бюджет поповниться адмінкою , а питання чи повториться таке з ним чи кимось іншими дійсно актуальне , а те що авокати прокурори і слідчі це одна "кагорта" і так мені ясно, так що - все сильно простіше і набагато складніше, мігіс попаде на бабло, адвокат заробить, слідаку і прокурору також кинуть костомаху. А чи винесе мігіс і йому подібні з цього урок , це набагато валивіше.
Відповісти
І що тут такого кримінального, ну сидять одна чашка кави, то ж не горілку розпивають на всіх.
Відповісти
Рижков, знову в ТОПі піару!!! і як правило, на чужому горі! противно(((
Як там на рахунок зустрічі, його Мирки, та ще одного АКТИВІСТА Похи??
Активісти херові!!!
Відповісти
Замнуть цю справу 300 % даю. Цього слід було чекати. Є ще суд Божий, Бог покарає. А що з хлопцем? Є якісь новини?
Відповісти
От в коментарях вся суть наших люде.... звільнять , відпустять , суддя поганий, договорнякі ВИ Б...ь ХОТЬ РАЗ МОЖИТЕ РІШЕННЯ ДОЧИКАТИСЯ а не зразу гівном поливати нашим людям на місце судді хоть кого посади всеодно буде для них хабарником питання нахєра вам суд ?
Відповісти
А якщо прокурор разом із адвокатом зайдуть до громадського сортиру, то можна написати що вони пе--ки, А народ вже домислить хто активний, а хто пасивний. Бущак не бзди, мінус 30% премії х-ня.
Відповісти
коментарі в стилі ВП, ви взагалі іноді своїми місками думаєте, чи вам поюх бо горе не у вас?
Відповісти
Толку з ваших коментів. Що є предявити цим панам, що пють кохве.Ніц! Судовий процес це штука тонка. Всі хто тут зазначені на посиденьках, пересікаються і пересікались уже 1000000 разів.однозначно що мова була, в якій площині...... то питання для активістів, де запис розмови? Факти.....нема...? Ааа, ну тоді нема чого соплі жувати тут.Я нікого не захищаю! Закон повинен працювати однозначно.Винні мають бути покарані! Працюйте - краще!
Відповісти
Ми живемо в країні дикарів, які мають одну ціль нажитись, собі загарбастати; а людські почуття для них диковинка.Я багато спілкуюся зараз з правоохоронними і судійськими органами і дивуюсь, яка в них викривленна дійсність, там немае людського нічого.А в кафе зібралисьСТЕРВЯТНИКИ, ЯКІ ПОЧУЛИ ЗАПАХ ЖИВОЇ КРОВІ \ГРОШЕЙ\.А БОГ е на світі і ніхто не думае з чим він до нього прийде.БОЖЕ, ІСУСЕ ХРИСТЕ, ДОПОМОЖИ ДИТИНІ СТАТИ НА НОГИ.ТИ Ж ВСЕ БАЧИШ.
Відповісти
А де суддя?
Відповісти
А що цей Рижков сказав неправду?Хай ходить навідь на чотирьох але якщо людина мае гідність людську то він не буде захищати БУХЛО ЯКЕ МОЖЕ ЗУСТРІТИСЬ І НА ВАШІЙ ДОРОЗІ АБО НА ДОРОЗІ ВАШИХ РІДНИХ.І повірте дуже боляче це пережити суджу по-собі.
Відповісти
Зате буде плюс в чималому хабарику, прокурутурчики ви наші "улюблені". Хай би Вам чи Ващим дітям було, тоді б ви тут активістів шукали,як воду після ваших гульок!
Відповісти
Договорняк.
Відповісти
Зустрілись і що? Суд прийняв законне рішення. Рижков дійсно гівноплюй піариться на чужих проблемах, агент всіх журналістів і всіх служб простігоспадітут, так і заробляє на зліб насущний. Гроші не пахнуть, правда???
Відповісти
Впевнений, що шукали можливості для Жемелівського клієнта уникнути застосування запобіжного заходу у вигляді арешту, можливо навіть більше. З суддею Жемеля давно все обговорив, надто наближений він до суддів...все ж резонанс поки не дає їм розіграти свою карту...
Відповісти
Риба, щука і рак!
Відповісти
щось тут не так. А де ж суддя?
Відповісти
можна подумати що винуватця аварії хоч раз хто небудь бачив за кермом трезвим ? скільки помню загашений їздив навіть в польщу !
Відповісти
Ще судді не хватає для повноти картини "судове засідання 1937 рік", мабуть в туалеті застряг....
Відповісти
Останні новини
Справа аварії на Дубнівській: слідчий, адвокат і прокурор «п’ють каву» перед судом
10 грудень, 2016, 12:12