«Привіт, Шанхай»: на Волині скаржаться на стихійну торгівлю

«Привіт, Шанхай»: на Волині скаржаться на стихійну торгівлю
У Рожищі попри численні адмінпорушення продовжує працювати стихійний ринок.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала активістка Цивільного корпусу «Азов» Ірина Ющук.

За її словами, уже неодноразово піднімала питання численних адмінпорушень, що відбуваються на стихійних ринках, проте чиновники не реагують на це.

«Всі закривають очі на те, що відбуваються, «переводять стрілки», а проблема розростається, і от воно. Браво, пани міліціонери - поліцейські, браво панове місцеві депутати, браво, пане мер, браво панове з адміністрації - у сквері під ринком уже в відкриту алкоголем «з рук» торгують!!! А що далі, торгуватимуть на розлив чи щось оригінальніше вигадають??? Народна мудрість каже - непокаране зло зростає!», - обурилася дівчина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще "точки" з сурогатом позакривай. А людина заробляє копійку як може
Відповісти
До всього свiдомим пiд@рам е справа...
Відповісти
хоч чим-небудь, окрім бандитизму, в житті зайнята?
Відповісти
У НАС ПРОБЛЕМ БІЛЬШЕ НЕ МАЄ ТІЛЬКИ СТИХІЙНИЙ РИНОК .ІРИНА ЮЩУК Я ДУМАЮ ВИ ЗНАЄТЕ РИБА ГНИЄ З ГОЛОВИ ВИ Б ВИКРИЛИ СКІЛЬКИ ВІДМИВАЮТЬ І ЯК ПОСАДОВЦІ КРАДУТЬ КРУГОМ. ХОЧ ОДНОГО ПОСАДИЛИ.
Відповісти
Ірина Ющук - перша в черзі на місце грози бабусь і гаражів Сиротинської
Відповісти
Ірина перша в черзі на лікування в психлікарні.
Відповісти
Ну з алкоголем трошки перебор ,одна проблема це стихійний ринок ,більш проблем немає , депутати цим відводять від себе проблеми які є більш важливіші наприклад свої міліоні статки про які вже забули
Відповісти
А корпус азов забув як на ринках збирали гроші на ато і допомогу ,як бистро все забувається ,але в 2014 році ходили . Де ті гроші?
Відповісти
Яка тобі різниця хто шо продає? Не подобається ,то не купуй. Кожен заробляє як може, і в цьому немає нічого поганого. В Рожищі є такі люди, які не мають змоги купувати за магазинними цінами, базар дає змогу купити девше. Я думаю, що кожен має на плечах голову , і якщо йому не подобається зовнішній вигляд або якість продукту, він купувати його не буде!
Краще життям своїм займись, а не розповсюджуєш плітки та свій бред не здоровий, "журналісточка"!!
Якщо ти така вже обурена , то висловлюй свою обуреність директору базару, а не пишеш це тут.
Відповісти
Ти вийди до людей і поговори з ними а не ховайся як щур за углом таки падлюк як ти вішати треба!!!!
Відповісти
Не знаю хто така ця Ірина Ющук, та як бачу весела особа. Пані, Ви спробуйте власною справою зайнятися, а не писанину тут розводите. Наприклад, можете піти на передачу "розсміши коміка". У вас талант здається на таке)))))))Після прочитаного я довго сміялася))))!На кожен товар є свій покупець, і люди біля ринку не просто так стоять. Ви не чиновник щоб в подібні питання вникати. Купіть краще і собі бутилку шампанського, адже скоро Новий Рік)))Бажаю всім у Новому Році займатися лише своїми справами, а не "сунути свій ніс" в справи інших. А стихійним ринкам бажаю добра, процвітання і по більше клієнтів) P.S. Особливо цьому чоловіку на фото,)
Відповісти
Чому ці предур.ки депутати боряться з стихійними ринками . Торгові центри це все їхні ,значить виручки немає. А на стихійному ринку якість та сама ціна нижча . Не в цьому проблема ,депутати привил жити багато ,і якісь там буде в них відбирати їхні гроші . Але ми не допомагаєм один одному ,а якась шлю.шка ірина заделалась сильно грамотною
Відповісти
Шановна Ірино! Прочитала вашу статтю в Facebook)Ви дуже обширено позглянули дану проблему)))Не очікувала , що на фото побачу відносно "молоду жінку". Моя Вам порада, займіться своєю зовнішністю, а не написанням не зрозуміло чого і публікаціями чужих фото. Колеги, котрі теж підтримують стихійний ринок, прошу не ображайте громадянку, життя її вже образило, раз у людини вистачає мізків, щоб писати подібне!
Відповісти
Це не проблема стихійного ринку . Це проблема держави яка не може дати людині гідну зарплату . І людина щоб вижити в цьому світі шукає собі підробіток, щоб прокормить свою сімю ,і з цього не потрібно робити велику трагедію тим більше в даний час
Відповісти
Ти хто така і хто надав тобі право лізти в чуже життя, ти в цьому житті ніхто і звати тебе ніяк ти не бог, і не тобі судити кому і чим займатися вилижи своє гамно з своїх штанів,а потім лізь в інші.
Відповісти
Ганьба таким активістам яким потрібно робити люстрацію, в помийна ями (ГАНЬБА!!!!).
Відповісти
Да це все дуже цікаво коли гроші збирали на базарі то всі мовчали ... а зараз вирішила боротися з стихійним ринком ..??? Да люди заробляють як можуть.. не ідуть красти ... а ви жіночко дурницями займаєтесь і сунете ніс туди куди вам точно не треба ... і да дійсно купіть краще шампанського на новий рік)))P.S вдалого процвітання і побільше клієнтів мужчині з фото)))
Відповісти
В людей яких просили гроші на майдан і ато ,тепер нагінають . Як би не вони ви волонтери і активісти обісралис..ь . А зараз волонтерам хто дає не ті прості люди які там стоять на тому ринку і кинуть пару гривень . Чи ви борці за справедливість сильно взлетіли? Падати завжди больно ,і більше вам ніде буде взяти ,держава вас в одном місці бачила. Так що не плюйте в той колодязь з якого прийдеться пити.
Відповісти
Да від кого не чекав так це від активістів . Які з скриньками ходили гроші збирали і зараз збирають ,і пишуть всяку про простих смертних . Як їм можна довіряти . Легше скриньку взяти позбирати а ви люди і вірте надалі
Відповісти
Що тоді можна хотіти від депутатів якім плювати на народ. Як тут і активісти в темі . Да як ходили просили так забули ,а тепер поважними людьми стали . Народ їм довіряє . Ганьба
Відповісти
Ну ось тепер зрозуміло для чого кошти збирали! Пані собі камеру купила))))) щоб рекламувати продавців рожищенського ринку. Тільки ось з Вас фотограф ніякий)))) і пишете просто "катастрофа". Дівчино, Вам потрібно ще раз піти на навчання, і в якийсь солідніший навчальний заклад. ГАНЬБА таким жителям.
Відповісти
Останні новини
«Привіт, Шанхай»: на Волині скаржаться на стихійну торгівлю
20 грудень, 2016, 08:02