Діти загиблих волинян у війні отримали велосипеди

Діти загиблих волинян у війні отримали велосипеди
17 велосипедів провідних марок Pride та Ranger, солодощі та іграшки придбав для дітей загиблих учасників АТО генеральний директор АТ «СКФ Україна» (публічне) та фундатор Благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Цибульський.

Разом із Луцьким міським головою Миколою Романюком він вручив дітлахам цінні подарунки в рамках благодійної акції «Святий Миколай у кожну домівку», - йдеться на офіційній сторінці фонду у Facebook.

Цибульський розповів, що ідея з придбанням велосипедів для дітей виникла під час спілкування в родинному сім’ї. «Для того, щоб майбутнє покоління було здоровим – ми закупили велосипеди», - зазначив благодійник.

Він також повідомив, що 27 грудня 55 дітей загиблих учасників АТО, дітей з сімей інвалідів АТО матимуть змогу побувати у місті Києві на новорічній виставі «Скринька бажань» у Палаці Україна та відвідати Київський зоопарк та McDonalds за кошти АТ «СКФ Україна» (публічне).

Цибульський вручив директору Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліні Галан сертифікати на участь у цих заходах, яка буде координатором поїздки.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.