Луцькі муніципали просять мільйон гривень на демонтаж гаражів у 2017 році

Луцькі муніципали просять мільйон гривень на демонтаж гаражів у 2017 році
Департамент муніципальної поліції Луцькради презентував програму роботи на 2017 рік, відповідно до якого просить мільйон гривень фінансування.

Про це начальник департаменту Юлія Сиротинська заявила під час засідання виконавчого комітету у середу, 21 грудня.

Вона пояснила, що на даний час є 230 рішень виконкому, що стосуються впорядкування МАФів, тимчасових споруд та металевих конструкцій, які й досі не виконані. Відтак, у департаменті планують виконати їх у 2017 році.

«Нам треба фінансування на демонтажі та зберігання конструкцій. Зберігається демонтоване майно 90 днів, а потім реалізується через на відкриті торги. Якщо металеві конструкції пошкоджені – ми їх здаємо на металобрухт. За минулий рік нам вдалось таким чином заробити та повернути у казну 92 тисячі гривень», - пояснила Сиротинська.

Зауважимо, що під час розгляду цього питання члени виконкому попросили головного муніципала міста Юлію Сиротинську обґрунтувати затребувану суму та надати детальний звіт про роботу, виконану у 2016 році.

Зрештою, більшість членів виконкому підтримали це питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
всі хочуть смачно їсти...
Відповісти
Сиротинській на закордонні подорожі?
Відповісти
Видурила з бюджету на підпустку, тепер аж ліміт хоче жашралась, от де державні кошти пропадають. Дальше вже Європа буде їй не цікава ,в США там віза дорога ,а лімончик в самий раз .як розкрадають наші гроші ганьба
Відповісти
А от продажи захваченного имущества (гаражи, металл, содержимое)разве они не имеют доход? ведь занимаются аукционной продажей отжатого имущества - это что за убыточная структура?!! - то ли дело Луцкреклама - вполне окупаемое доходное подразделение
Відповісти
Юлю на нари. Збитков підприємство - ліквідувати.
Відповісти
Хай краще той мільйон учасникам АТО виділяти. І людям спокійно дадуть працювати. А сиротинську на Нари. Я не можу зрозуміти коли люди не задоволені її роботою чому її не звільняють . Чи вони хочуть 3 майдану , розтрощені вікна і т.д вони гроються з вогнем ,буде 3 майдан а він буде ,то їх там рознесуть. А в них є гроші вони в Європу махнуть
Відповісти
Гарний бізнес міська рада розкручує. Коли це все припинеться ,не раціональне використання бюджетних коштів. На армію в них немає ,а щось забрати і продати то є.
Відповісти
Так там Книш надає послуги евакуатора.за демонтаж гаража 5500грн.і везе до себє на штраф майданчик за 27грн в день.добре пристроївся.то та сімя яку з бті вигнали.
Відповісти
Останні новини
Луцькі муніципали просять мільйон гривень на демонтаж гаражів у 2017 році
21 грудень, 2016, 09:34