Біля ПортCity підлітки пограбували лучанку

Біля ПортCity підлітки пограбували лучанку
У Луцьку поблизу торгового комплексу невідомі нанесли тілесні ушкодження та пограбували дівчину.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Луцька.

Про подію правоохоронців повідомила постраждала. Свідок інциденту повідомив, що бачив підозрюваних усередині. Коли патрульні прибули на місце, відразу перевірили усі поверхи торгового центру, але підозрюваних не виявили.

Після цього з допомогою начальника охорони переглянули камери спостереження і встановили зовнішній вигляд підозрюваних. Пошуки відновили та через певний час виявили осіб біля виходу з ТЦ зі сторони вулиці Сухомлинського.

Поспілкувавшись групою, встановили, що вони – неповнолітні, і що факт бійки та грабежу насправді мав місце. Патрульні затримали підозрювану, яка наносила тілесні ушкодження заявниці. Дівчина мотивувала це тим, що вона раніше вкрала гроші у її друга. Постраждала впізнала підозрювану. Дівчину доставили до відділку та передали слідчому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: грабіж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те порт-сіті поступово перетворюється в прихісток маргіналів в холодну пору року. Купляти грошей не мають, тільки шукають де вкрасти і кого пограбувати. А скільки машин грабують на стоянці, навіть казати бояться, щоб не злякати клієнтів.
Відповісти
виросла! Щирі волиняни...
Відповісти
Треба ту пісюрву що там збирається перевіряти кожного дня, патрульні не треба їздити по Луцьку з тими блимавками, в робіть роботу!!! Я впевнений, що в кожного другого пісюна які там збираються при собі буде або ніж або конопелька!!
Відповісти