Тимошенко не примушуватимуть до виправних робіт

Тимошенко не примушуватимуть до виправних робіт
Начальник Качанівської виправної колонії в Харкові, де перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко, Іван Первушкін підтвердив, що за екс-прем'єром здійснюється відеоспостереження.

Про це інформує Інтерфакс-Україна.

«Відеоспостереження не заборонене законом. Щоб здійснювати постійне відеоспостереження, необхідно, щоб у камерах було достатньо світла. В нас у колонії понад 80 камер. Ми відповідаємо за безпеку всіх засуджених», - сказав Первушкін журналістам, відповідаючи на запитання, чи справді протягом 24 годин на добу за Тимошенко здійснюється відеоспостереження, і горить світло в камері.

Він також зазначив, що Юлія Тимошенко отримує всю необхідну медичну допомогу відповідно до приписів комісії, яка оглядала екс-прем'єра в Києві 28 грудня.

«Її оглянув начальник нашої медичної частини, але Юлія Володимирівна заявила, що 28-го числа був консиліум лікарів, який її обстежував, і є відповідні приписи, які ми наразі виконуємо. Вона також заявила, що якщо їй знадобиться інша медична допомога, вона повідомить нам у письмовому вигляді», - сказав начальник колонії.

Крім того, він повідомив, що Тимошенко перебуває в камері з однією жінкою, також засудженою за економічні злочини.

До роботи в колонії екс-прем'єра не залучатимуть, оскільки її нинішній статус - слідчо заарештована.

Відповідаючи на запитання про те, як Юлія Тимошенко зустріла Новий рік, Первушкін сказав, що вона мала можливість дивитися телевізор до 2.00. Крім того, 31 грудня їй вручили передачу, в якій було понад 100 найменувань.

Начальник колонії додав, що для побачення з матір'ю Євгенія Тимошенко має отримати дозвіл слідчого органу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не вкладається у голові...
Відповісти