Повідомили, коли запрацює дорожня поліція України

Повідомили, коли запрацює дорожня поліція України
Влітку 2017 року очікується повноцінне функціонування дорожньої патрульної поліції.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

«Повноцінного функціонування служби очікуємо влітку 2017 року. Остаточний другий етап формування дорожньої поліції має завершитись в грудні 2017 року», – сказав заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв.

Він зазначив, що до функціональних обов’язків співробітників дорожньої поліції буде віднесено забезпечення порядку дорожнього руху.

«Також, вони реагуватимуть на всі прояви кримінального характеру, які виявлятимуть на ділянці патрулювання», — сказав Бушуєв.



Крім того, за його словами, на сьогодні в парламенті зареєстровано ряд законодавчих змін, які мають дозволити поліції реалізувати проекти автоматичної фіксації правопорушень.

«Після прийняття цих законодавчих змін я вас переконую, що питання безпеки дорожнього руху буде реалізовано в більш якісній формі», – наголосив він.

Згідно з повідомленням, для функціонування підрозділу дорожньої поліції планується задіяти 2600 співробітників, які забезпечуватимуть порядок дорожнього руху на трасах міжнародного та національного значення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора! Бо ті неадеквати на нерозмитнених корчиках вже починають напрягати. На червоний пруть, паркують де заманеться, дві сплошних для них це взагалі...
Відповісти
Будем надіятись, шо до того часу хоч трохи доріг зроблять, а то не буде де працювати :)
Відповісти
Неадекват це ти!!!! Яка різниця, на розмитненій, чи не на нерозмитненій!!! Різниця в тому, що в людини в голові!!! Вчора жигулі в сміттєвоз вїхали, що теж нерозмитнені!!! Чи "москвич" відірвався від буксиру,що теж на польських бляхах???
Відповісти
Прощай даі да здраствует даі
Відповісти
Останні новини
Повідомили, коли запрацює дорожня поліція України
24 грудень, 2016, 10:06