Лучан запрошують на музичні концерти

Лучан запрошують на музичні концерти
В Луцьку анонсують три масштабі мистецькі дійства – концерт джазової музики у виконанні «Коляда Квартет», за участю українського письменника Юрія Андруховича, концерт музичного проекту «Тельнюк: Сестри».

Усі три заходи відбудуться у рамках проекту «Мистецький січень від «стендаЛю».

«Коляда Квартет» відбудеться 11 січня, о 18:30 у Палаці культури. У програмі: авторська музика у аранжуванні Віктора Соломіна, джазові композиції, фантазії на теми Й.С.Баха, А.П'яццоли, Д.Гіллеспі, П.Дезмонда, Р.Коляди, В.Соломіна та українських народних пісень. Прелюдія До Мажор, відома як Аве Марія Баха-Гуно, у виконанні «Коляда Квартету» стала вокально інструментальним твором, який доповнюють автентичний вокал та народні мотиви.

Вистава «Альбер або Найвища форма страти» відбудеться у неділю, 22 січня, о 18:30. «Альберт» створений за однойменним оповіданням Юрія Андруховича.

Сестри Тельнюк виступлять у Палаці культури 29 січня з програмою «Дорога зі скла» (музика Лесі Тельнюк, вірші Оксани Забужко) – це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою», - пояснює директор проекту «ТЕЛЬНЮК: Сестри» Назар Стригун. Усі три заходи відбудуться у приміщенні Палацу культури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.