На Волині атошники сперечаються з атошниками через начальника управління Держгеокадастру

На Волині атошники сперечаються з атошниками через начальника управління Держгеокадастру
На Волині спілки атошників конфліктують. Лунають звинувачення про нібито вимогу звільнити начальника управління Держгеокдастру.

Саме таку заяву у Facebook опублікував офіцер 80-тої аеромобільної бригади Вадим Ваврищук (на фото справа), кіборг "Green".

"Нещодавно наближена до голови облради (Ігоря Палиці, - ред.) Спілка воїнів АТО Волині ініціювала звільнення директора санаторію "Пролісок", а тепер ініціює звільнення начальника управління Держгеокадастру у Волинській області", - пише військовий.

"Підстава - якісь "махінації" по виділенню землі саме учасникам бойових дій, хоча Волинська область займає одне з перших місць в Україні по цьому показнику. Справа в тому, що Спілка воїнів АТО Волині не об’єднує всіх атошників Волині і часто-густо її члени далекі від планів та намірів керівників, а тому принаймні Спілка могла б узгоджувати такі рішення з усіма районними, обласними Спілками Волині. До чого я це все пишу", - додав Ваврищук.

Також він опублікував звернення "атошних" організації Волині. Звернення спрямоване не так на захист голови Держгеокадастру, який на першу ж вимогу негайно прозвітував про роботу очолюваної держустанови, а з зверненням до голови облради припинити спекулювати на атошниках в "політрозборках" та об’єднання усіх учасників АТО.

"Якщо є зловживання в діях цієї особи – звертайтесь в правоохоронні органи, а не влаштовуйте публічну травлю людині прикриваючись посвідченнями УБД. І на сам кінець, вважаю, що лозунги "Разом-сила" та "Ніхто крім нас" це не просто гасла, а керівництво в діях всіма учасниками бойових дій", - висловився Ваврищук.



Натомість у Спілці воїнів АТО Волині кажуть: "Спілка не ініціює звільнення посадовця".

"З метою покращення роботи з питань забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій громадська спілка "Спілка воїнів АТО Волині" надала відповідні пропозиції на розгляд комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, боротьби зі злочинністю та корупцією", - кажуть в організації.

"Та відстоюючи свої "меркантильні" інтереси окремі діячі починають ділити атовців на "своїх" і "чужих" і виконувати вказівки, які надходять їм "зверху" просто забуваючи про права атовців, які їм гарантувала держава, не соромлячись при цьому налаштовувати хлопців з АТО один проти одного. "Спілка воїнів АТО Волині" закликає засоби масової інформації не публікувати неправдиву інформацію та ділити атовців за неіснуючими політичними вподобаннями", - заявили в Спілці.

"Пропозиції в проект рішення щодо покращення роботи з питань забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій, які були винесені на комісію з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, боротьби зі злочинністю та корупцією нижче подаємо без змін", - повідомили в організації та опублікували документ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не знаю,чим думають ті,хто підписав звернення.Шановні голови районних спілок!Цими підписами ви стверджуєте що проблем у ваших районах з виділенням землі атошникам не існує??? І всі побратими забезпечені землею??? І ви дійсно вірите,що чиновники чесно розподіляють землю???? Добре,що це звернення опублікували у відкритому форматі,хоч як можна більше людей прочитає! А тепер,шановні голови спілок,готуйтеся давати постійні відповіді своїм хлопцям зі своїх спілок,як бути далі.Як,нарешті,учаснику АТО добитися обіцяної землі.Ох і нелегко вам буде.Тому що далеко не все так просто,як написано у цьому зверненні яке вам підсунули для підпису.Продалися....Ну ну..... P.S.Рекомендую читачам скачати цей лист з підписами і роздрукувати його.Він ще не раз вам стане в пригоді.
Відповісти
Ще добавлю.Більшість з тих голів спілок,які підписали дане звернення земельку вже мають,через те спокійно і поставили свої підписи.А як бути простим членам спілок???
Відповісти
простежується слід бпп а саме вови б.
Відповісти
Останні новини
На Волині атошники сперечаються з атошниками через начальника управління Держгеокадастру
26 грудень, 2016, 13:04