Опалювальний сезон у будинку почався мокро і зі смородом

Опалювальний сезон у будинку почався мокро і зі смородом
У багатоповерхівці на проспекті Відродження опалювальний сезон розпочався мокро: гаряча вода затопила стіни кількох поверхів і змусила мешканців не спати усю ніч.

Про це розповідає телеканал "Аверс" у сюжеті за 17 жовтня.

Аварія сталася у будинку 45а на проспекті Відродження. Тут тепло подали посеред ночі. Сім'я Галицьких, яка проживає на п'ятому поверсі, розповідає, що спочатку почули як капає на кухні, а потім вода просочилася з даху і у спальні. Сантехнік з ЖКП прийшов за 40 хвилин та перекрив воду. Однак на той момент стіни, меблі та підлога вже встигли змокнути. У квартирі також відчувається неприємний запах пташиного лайна, яке просочилося з даху.

Мешканці кажуть, що будинок затопило аж по перший поверх. А під ранок у будинку зникла ще й електрика. Працівників ЖКП попросили скласти акт, втім ті спочатку попросили почекати поки будинок підсохне. Таку пропозицію мешканці ігнорують, втім на допомогу ЖКП не дуже сподіваються. Натомість комунальники запевняють, що заявок про відсутність світла їм не надходило, і кажуть, що грошей для компенсації ремонт у підприємства немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колеги, лайно - у людей. У птахів - послід
Відповісти
Останні новини
Опалювальний сезон у будинку почався мокро і зі смородом
18 жовтень, 2012, 13:50