Кравчук соцопитувань не замовляв, але в перемозі бренду Тимошенко впевнений

Кравчук соцопитувань не замовляв, але в перемозі бренду Тимошенко впевнений
Кандидат в нардепи по луцькому округу Петро Кравчук (на фото) впевнений в перемозі бренду Тимошенко на виборах.

Про це висуванець від Об'єднаної опозиції заявив під час чату на ВолиньPost.

На питання одного з читачів чату, чи замовляв Кравчук соціологічні опитування і якими були їх результати, кандидат в нардепи відповів заперечно.

"Про результат впевнений, що він буде на користь Об’єднаної опозиції. Тому що впевнений: люди вірили і вірять Юлії Тимошенко, що опозиційний кандидат буде обраний як єдиний кандидат від Об’єднаної опозиції", - зазначив Кравчук.

На ще одне питання читача сайту, чи у випадку поразки Кравчук зніме свою кандидатуру на користь іншого кандидата, політик теж відповів заперечно.

"Провідником України є Юлія Володимирівна Тимошенко. На її користь я б знявся хоч би сьогодні. А оскільки я людина команди, то таке право мені може дати з’їзд Об'єднаної опозиції за погодженням «Свободи». А зніматися не збираюся", - запевнив кандидат в депутати по Луцькому округу № 22.

ЧИТАТИ ЧАТ З ПЕТРОМ КРАВЧУКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щодо липових дипломів, то вийшло те, що й варто було чекати. Навіть після опублікування всіх листів вузів про те, що кравчук ніколи не вступав у Львівську політехніку і ніколи там не вчився, а на основі її диплому виписані ще два дипломи, не підтверджені першим дипломом, він стрверджує, що має дипломи і освіту. Є хороші і справедливі слова: хлопець, який при читанні ворушить губами, прилаштовується до життя далеко успішніше, ніж його інтелектуальні побратими. Це - про кравчуків.
Відповісти
Згоден ! Бют "здав" всі волинські округи ригіонам . Це ж ясно , як божий день !Кравчук по луцьку не набере і 10%!А може й і 5% не візьме
Відповісти
Досить тільки прочитати "бренд" -і багато чого розумієш. Не ідеЇ Тимошенко перемагають і не сам Кравчук, який їх розділяє, а бренд. Дуже промовиста "обмовка".
Відповісти
Петя вибачся перед Волинянами і тікай з Волині зісвоїм криміналітетом,яка Верховна Рада- тракторист ти по життю, зрозумів.
Відповісти
Український політикум ніколи не формувався свідомо, а лише підсвідомо. А бренд "Кравчук" - це формування поза усяким свідомістю (безсознательное по Фрейду). І це "позасвідоме" сьогодні називається "політикою" і "політиками". Це - коктейль катастрофічних крайнощів і щоб його не випити, українцям треба зробити майже непідсильні моральні і політичні зусилля, в той час як для того, щоб розчинитись в ньому без залишку і осаду, ніяких зусиль не вимагається - усе станеться саме собою.
Відповісти
Сьогодні пішла на свято "Бабиного літа". Гарно, але не весело, тому що навіть такі свята "начиняють" політикою. Була 16-та година, біля агітаційних палаток вже не було людей і ніхто не просив газет на розпал дров у печі. Лише біля "Батьківщини" стояли троє згорблених старушенцій з синіми від віку губами. Це - так званий електорат Кравчука, який хоче ощасливити Україну. Не буде цієї бідоти, не буде стареньких, обманутих, напівголодних людей, не буде кому голосувати за міністрів-трактористів. Для того, щоб такий "бренд" вичерпав себе і назавжди зник з небозводу України, нам потрібна багата, сита, одягнена і освічена держава.
Відповісти
ну блин цікаві люди в прошлому тракторист це нормальне явище як висоцький . і до министра дорастьош .аби сидів три рази на нарах то і призедентом міг би бути і це булоб норма життя да .;я хренею . а петі дай Боже не тільки пройти але зберегти украинську націю.
Відповісти
100 процентів правда .
Відповісти
Останні новини
Кравчук соцопитувань не замовляв, але в перемозі бренду Тимошенко впевнений
19 жовтень, 2012, 18:46