Луцьк відвідав лікар Юлії Тимошенко

Луцьк відвідав лікар Юлії Тимошенко
У Луцьку побував особистий лікар Юлії Тимошенко з Німеччини - професор Лутц Хармс.

Під час візиту він зустрівся з лучанами, де розповів про реальний стан здоров'я Юлії Тимошенко.

Так, під час прес-конференції професор Хармс заявив, що його пацієнтка і досі у важкому стані. І лікування сьогодні не дає необхідних результатів через постійний стрес, у якому знаходиться Тимошенко. Відомо, що нещодавно екс-прем'єр-міністр звернулася з відкритим листом до президента України з вимогою перевести її з Харківської лікарні знову до Качанівської виправної колонії. Причина - постійне відеоспостереження, яке ведеться за нею у лікарні. Пересувні камери розташовані по всій лікарняній палаті.

"Справа в тому, що клініка, у якій перебуває Юлія Тимошенко теж має вигляд в'язниці. Через постійне відеоспостереження вона дуже переживає, бо не знає, навіщо за нею встановлено постійний нагляд навіть в лікарні", - розповів лікар-невропатолог берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс.

Сказати, коли лідерка опозиції повністю одужає лікар не зміг. За його словами, найкраще для неї сьогодні поїхати лікуватся до Німеччини. "Справа не в якості української медицини чи професійності лікарів. Лікарня у Харкові гарно облаштована. А українські лікарі - дуже професійні. Справа в тому, що Тимошенко боїться вітчизняних медиків, бо підозрює, що Державна пенітенціарна служба може впливати на їхню роботу під час її лікування", - додає Хармс.

Під час зустрічі лікаря Хармса з лучанами стало відомо, що він приїхав на запрошення кандидата у народні депутати Олени Голєвої.

«Я під враженням від вашого міста. Мені сподобався костел, замок. Хочу сказати, що Юлія Тимошенко передавала вітання лучанам та особисто Олені Голєвій», - сказав лікар Хармс.

Голєва запевнила, що веде листування з Юлією Тимошенко. «Через обмеженість в інформації, люди сьогодні не можуть дізнатися, як вона насправді себе почуває. Для цього я вже давно запрошувала до Луцька свого друга - професора Хармса. Він зміг приїхати тільки зараз», - розповіла Олена Голєва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто.Палиця з борщом відпочіває.Черговий респект піарщікам Голєвої. Прямий зв'язок з Тимошенко.
Відповісти
Блазні. Голєва - пацієнтка ще та. Але їй вже і німці не допоможуть.
Відповісти
Головне в житті Голєвих - фото "с кем-то или с чем-то". Є фон, а це означає, що є значимість. З Катеринчуком, наприклад, а якщо дуже видатна людина, то можна на фоні її лайна. Теж значимо.
Відповісти