Азаров пропонує відродити будівельну галузь руками студентів?

Азаров пропонує відродити будівельну галузь руками студентів?
Прем'єр-міністр України Микола Азаров бачить порятунок будівельної галузі в залученні до будівництва студентів.

Про це 22 жовтня пишуть Коментарі.

Під час зустрічі з представниками молодіжних громадських організацій прем'єр запропонував обговорити питання про створення будівельних загонів.

Прем'єр зазначив, що скоро відбудеться 50 років з дня створення будівельних загонів.

«Дехто скаже, що була примусовість, обов'язковість, але ті, хто не знав, як це все відбувалося. Я був свідком. На моїх очах все це відбувалося. Потрапити в хороший будзагін - було дуже складно. Потрапляли тільки перевірені, надійні. За літо стройотрядовци отримували дуже хороші засоби. Для тих часів - це річна стипендія була. Можна було за два місяці заробити річну стипендію. Якщо зараз хтось запропонував би такі будзагони створити, пішла б наша молодь в ці будзагони чи ні? Чи варто нам цю ініціативу підтримувати чи ні. У нас десь же будівельники, а десь їх не вистачає в країні, але нам не вистачає кваліфікованих будівельників - тих, хто здатний виконувати досить складні професійні роботи. Не вистачає і будівельників загальних робіт, де наша молодь могла б свої сили і знання», - підкреслив глава уряду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Величезна кількість людей безробітні. Замість того, щоб залучити їх до роботи і достойно оплачувати роботу Азаров хоче, щоб студенти тяжко працювали за копійки. Нові раби за їхнім бажанням. Думаю, що молодь дасть відповідну оцінку таким"гаслам".
Відповісти
Останні новини
Азаров пропонує відродити будівельну галузь руками студентів?
22 жовтень, 2012, 17:25