Активіст: Переатестація поліції у Луцьку звелася нанівець

Активіст: Переатестація поліції у Луцьку звелася нанівець
Переатестація поліції у Луцьку звелася нанівець, адже лише 4% фактично звільнили.

Про це розповідає член атестаційної комісії та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук у інтерв’ю ВолиньPost.

«Я втомився пояснювати, що переатестація поліції звелася нанівець. Практично ніхто звільнений не був. Йдеться фактично про 4% поліцейських. Про яку нестачу кадрів можна говорити? Я не знаю, кому вигідно таким чином виправдовувати бездіяльність тих же міліціонерів, які стали поліцейськими і, як раніше, продовжують бездіяти. Є повна профанація. Більше того, декого із них попідвищували і попризначали на нові посади», - вважає Ніколайчук.

Нагадаємо, 23 грудня зловинці пограбували годинникову майстерню магазину «Свій час», яка належить Олександру Ніколайчуку. Він переконаний, що це представники злочинногоо угрупування, одним із координаторів якого є Даур Марганія.

Вже 14 січня його разом із спільником затримали після пограбування будинку, а 16 річня обрали запобіжний захід – утримання під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас всіх потрібно переатестовуваги :бариг-підприємців,мєнтів,податківцІв,лікарів,активістів,депутатів і т.п. всі обманюють простих людей!
Відповісти
взагалі всю міліцію-поліцію розженемо, до останньої людини. А пан Ніколайчук нехай вдягає камуфляж і сам працює за всіх. Він активіст, він зможе...
Відповісти
трохи вже дістали, але тут погоджуюсь, реформа не прокатила, деяких оборотнів навіть начальниками відділів зробили
Відповісти
Пане О.Ніколайчук!!!. Так звана"Атестація", у якій активну участь приймали самозвані "активісти", мала наслідком не лише звільнення частини працівників правоохоронних органів по її результатах, а що гірше, що значна частина високопрофесійних працівників не побажала працювати у цьому бардаку і дійсно "безпредєлі", який влаштували "активісти" на подобі вас,і звільнилась.Тільки не бийте себе у груди, що ви такий правильний і що ви тут не пичім. Історія та ГРОМАДЯНИ, які дійсно розуміються у цій справі, розберуться хто є хто. Не буде завжди так: Хто більше кричить то той правий!!!.
Відповісти