Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 6)

Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 6)
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Стало відомим ім'я ще однієї дитини, якій можна допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.


Богдан Лисенко
з Грибовиці скоро відзначить власне 16-річчя. Його вітчим Анатолій Артеменко служив сапером в 2 інженерній роті 12-ОПЗ. Загинув внаслідок вибухів на складах у Сватовому 29 жовтня 2015 року. Був нагороджений орденом “За мужність” III ступеня (посмертно).

Хлопчина має проблеми зі здоров’ям, але, попри це, намагається бути життєрадісним та мріє допомагати людям. Передусім він докладає сили, аби підтримувати власну матусю. Хоче, аби вона ніколи не плакала, а в Україні запанував довгоочікуваний мир.
Богдан дуже любить тварин. Мріє мати папугу, котрий вміє розмовляти.

Хлопець тішиться тому, що сім’ї допомагають волонтери та добрі люди. Адже матусі дуже непросто самій з трьома дітьми. Богдан допомагає мамі приглядати за молодшою сестричкою, якій 1 рік та 2 місяці. Також намагається сприяти у виконанні хатніх обов’язків.

Оскільки сім’ї з трьома дітьми без годувальника непросто, є потреба в матеріальній допомозі. Тож Артеменки не відмовляться від неї (реквізити картки – в приват; можна допомогти з одягом і для 1-річної Богданки). Також Богдан мріє про те, аби знайти нових друзів. Тож він буде дуже радий вітальним листам (адреса – в приват).

На свій День народження хлопчина дуже хотів би одержати ролики. Тож давайте разом долучимося до реалізації цієї світлої дитячої мрії.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Лисенко Богдан - невдовзі 16 років (11.02.2001).
Ріст дитини –150, взуття 37 розміру, розмір одягу 40.
Омріяний подарунок: ролики



Дмитро навчається у 2-му класі, проживає у селі Романів та скоро відзначить власне 8-річчя. Його тато Василь загинув під час виходу з оточення в бою під Іловайськом та посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Дмитрик полюбляє навчання, але з предметами, котрі подобаються найбільше, поки не визначився. Розповідає, що йому дуже вдається математика. Також хлопчик жалкує, що у селі Романів немає жодних гуртків, окрім співів.

Незважаючи на юний вік, хлопчина вже будує свої перші мрії й плани на майбутнє. Розповідає, що хотів би бути машиністом поїзда.
Як і більшість дітей такого віку, Дмитрик полюбляє дивитися мультики, гратися. Намагається допомагати своїй сім’ї, чим може. Долучається до прибирання хати, влітку складає дрова й годує худобу. Дуже любить маму й сестричку.

Мама хлопчика Алла розповідає, що старається для сім’ї, чим може, однак навіть вдягнути дитину – нині дуже дороге задоволення. Тож від матеріальної допомоги Зелінські не відмовляться (картка – в приват). Також Дмитрик з радістю прийме вітальні листи та листівки (адреса – в приват).

А на День народження хлопчик дуже мріє отримати акваріум з рибками. Тож давайте долучимося до реалізації цього світлого бажання напередодні Дмитрикового свята!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Зелінський Дмитро - невдовзі 8 років (11.02.2009).
Ріст дитини –140, взуття 33-34 розміру
Омріяний подарунок: акваріум з рибками


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.