На Волині звели новий храм

На Волині звели новий храм
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив новий храм Покрови Пресвятої Богородиці у селі Миляновичі Турійського району і відправив у ньому Божественну Літургію.

Про це йдеться на сайті Волинської єпархії Київського Патріархату.

Під час війни храм у Миляновичах згорів. Згодом на тому ж місці збудували клуб. У 90-х роках це приміщення передали Церкві, яке використовувалось як тимчасовий храм. Тож звести нову домівку Божу вирішили поруч, аби нащадки відчували нерозривну пам’ять, пов’язану з цим особливим місцем.

У проповіді з нагоди відкриття храму Митрополит Михаїл наголосив на важливості зрозуміти мету життя, яка насамперед полягає в прославленні Бога, молитві, любові до ближнього.

Із владикою співслужили декан протоієрей Микола Даньків, настоятель священик Володимир Пиріг, місцеве духовенство та священики з Нововолинського, а також Володимирського та Ковельського районних деканатів.

На завершення Служби владика нагородив найбільших жертводавців парафії орденами Архістратига Михаїла та Великомучениці Варвари. Благословенні грамоти отримали місцева сільська рада, школа, ТзОВ «Віра-1» та декілька благодійників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині звели новий храм
23 жовтень, 2012, 16:30