Спиртне не продаватимуть вже після 8-ої?

Спиртне не продаватимуть вже після 8-ої?
Верховній Раді запропонували запровадити в Україні заборону на продаж міцних та слабоалкогольних напоїв у період з 20:00 до 11:00 та встановити штрафи за появу у громадських місцях в нетверезому стані.

Про це пише ТСН.

Автор законопроекту нардеп Руслан Зозуля, крім іншого, пропонує даним документом заборонити продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів на відстані менше 300 метрів від загальноосвітніх навчальних і дошкільних закладів.

Згідно з законопроектом, за розпивання спиртного у людних місцях громадян будуть штрафувати на 20 неоподаткованих мінімумів (340 грн). За повторне порушення штраф зросте до 425 грн.

Аналогічні стягнення передбачені навіть за появу у нетверезому стані в громадських місцях, якщо це ображає людську гідність та суспільну мораль.

Нагадаємо, у вересні нардепи внесли на розгляд Ради законопроект, яким пропонується обмежити площею торгових приміщень продаж алкоголю та сигарет. Фактично, ініціатива спрямована на заборону реалізації даної продукції у кіосках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ггг)) маячня)) як продавали так і продають) недавно на відродження на зупинці приятилі вільно після 22 без впрошувань купили пиво! Цей закон тільки на папері!!!
Відповісти
Останні новини
Спиртне не продаватимуть вже після 8-ої?
23 жовтень, 2012, 17:17
На Волині звели новий храм
23 жовтень, 2012, 16:30