Волинських телевізійників відзначили на всеукраїнському фестивалі

Волинських телевізійників відзначили на всеукраїнському фестивалі
Роботу ВОДТРК «Весняні коралі» відзначили на Всеукраїнському фестивалі фільмів та телерадіопрограм для дітей та юнацтва «Золоте курча».

Про це повідомляє сайт ВОДТРК.

Упродовж чотирьох жовтневих днів Львів став місцем зустрічі журналістів і кінематографічним центром нашої держави. Саме у цьому місті відбувся Всеукраїнський фестиваль фільмів та телерадіопрограм для дітей та юнацтва «Золоте курча». Це – шістнадцята зустріч професіоналів, які створюють телевізійний і радійний продукт для наймолодших і найвибагливіших глядачів – маленьких українців.

Протягом п’ятнадцяти років фестиваль «Золоте курча» відбувався у столиці, а також на сході й півдні України, де було представлено більше півтисячі телепрограм і майже сто фільмів. Цього разу учасники фестивалю й усі бажаючі мали змогу переглянути й обговорити п’ятдесят робіт.

Волинська обласна державна телерадіокомпанія була відзначена за активну участь у фестивалі, адже найбільшу кількість робіт надіслали саме журналісти з ВОДТРК.

У номінації «Відродження традицій українського народу» перемогла робота «Весняні коралі» – автор Віталія Лучко, режисер Тетяна Гаврилова, оператор Василь Марищук, монтаж Олександра Радчука.

Цього року фестиваль «Золоте курча» фінансово підтримали Львівська облдержадміністрація та Львівська міська рада. Одним із співорганізаторів дійства виступила громадська організація «Дитячий телевізійний театр «Юрашки», учасниками якої є діти від трьох до вісімнадцяти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських телевізійників відзначили на всеукраїнському фестивалі
23 жовтень, 2012, 18:44