Член міськвиконкому і депутат розіграли 86 мільйонів на перинатальний центр

Член міськвиконкому і депутат розіграли 86 мільйонів на перинатальний центр
Відбувся тендер на реконструкцію з прибудовою обласного перинатального центру: вартість угоди склала 86 мільйонів гривень.

Про це 23 жовтня повідомляють Наші гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Нагадаємо, Кабмін додатково виділив Волині у 2012 році 11 мільйонів 690 тисяч гривень на фінансування пріоритетних завдань соціально-економічного розвитку в регіоні. Зокрема, 5 мільйонів гривень виділили на перинатальний центр в Луцьку.

За результатами тендеру головне управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації 15 жовтня уклало угоду з ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Роботи фінансують з обласного бюджету, завершити перинатальний центр повинні упродовж 30 місяців з моменту початку робіт, тобто в 2015 році, коли проходитимуть президентські вибори. Перинатальні центри в Україні будуються по програмі «Нове життя», яку патронує особисто президент Віктор Янукович.
ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» належить членові виконавчого комітету Луцької міської ради Вiктору Чорнусі.

Єдиним конкурентом на цьому тендері було ТзОВ «Будівельник» , серед засновників котрого – депутат Волинської обласної ради Володимир Гурко. Різниця пропозицій склала 0,04 %.

Довідка

Капсулу на місці майбутнього перинатального центру ще у 2001 року заклав Леонід Кучма, однак на зібраних 1,5 мільйони гривень вистачило тільки на розробку проектно-кошторисної документації та будівництво «нульового циклу» – закласти фундамент і встановити колони. За чинним проектом перинатальний центр матиме третій рівень надання акушерської допомоги: жіноча консультація, неонатальний корпус, у пологовому відділенні буде індивідуальна пологова зала та післяпологова палата для ВІЛ-інфікованих породіль та ін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на скільки мені відомо, то в обласній раду немає депутата Гурка, хіба ні?
Відповісти
Останні новини
Член міськвиконкому і депутат розіграли 86 мільйонів на перинатальний центр
24 жовтень, 2012, 13:28