Львову дали 12 гектарів землі для сміття

Львову дали 12 гектарів землі для сміття
Львову передали земельну ділянку для облаштування нового полігону для твердих побутових відходів та будівництва комплексу з переробки сміття.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, - пише Zik.

«Нова ділянка буде виділена Львову для нового сміттєпереробного комплексу. Міська влада візьме зобов’язання створити полігон за 6 місяців», – написав він.

Відтак він дав доручення Обласній державній адміністрації передати Львову земельну ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств Яворівського ДГХП «Сірка» прощею 12,5 га.

«Ми за останніх 4 місяці відвели ці земельні ділянки як державна власність і затвердили відповідно акти як державна земля. І детальний плани територій затвердили також.

Ця земля є непридатною для сільського господарства чи будівництва, тому що вона є пошкоджена гірничою хімією. Але є придатною для використання як територія для полігону», – доповів на нараді голова Обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Водночас Олег Синютка сказав, що для виділення ділянки потрібно лише розпорядження голови ЛОДА.

Як стало відомо, відповідне рішення було прийняте у п’ятницю, 27 січня, на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій ЛОДА.

Нагадаємо, сьогодні у Львові перебуває прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який приїхав на засідання комісії, щоб узгодити передачу місту однієї з трьох земельних ділянок, яку ЛОДА виставила на конкурс для будівництва сміттєпереробних комплексів місту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
рагулі ще не всю Неньку запаскудили!
Відповісти
Останні новини
Львову дали 12 гектарів землі для сміття
27 січень, 2017, 15:55