На Волині – 14 мільйонів «екологічних» збитків, – Пирожик

На Волині – 14 мільйонів «екологічних» збитків, – Пирожик
Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик розповів про 14 мільйонів «екологічних» збитків у Волинській області.

Таку суму він озвучив мітингарям, які зібралися на підтримку свого очільника Олександра Кватирка під стінами облради у середу, 8 лютого.

Зокрема до мітингарів вийшов Олександр Пирожик. Саме він під час сесії висловлював найбільше звинувачень щодо Кватирка, які повторив і учасникам мітингу. За словами Пирожика, він отримав відповіді від Державної екологічної інспекції, в яких ідеться про 14 мільйонів «екологічних збитків» від роботи лісників.

Натомість прихильники кватирка вважають, що ці збитки нараховані невиправдано і є лише віртуальними. Тому наполягають, що є єдиним колективом і підтримують свого керівника.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Погляньте люди які захисники приїхали певно чує шкура чию соску смокче позбирали і поїхали саньку захичати .Аорта трудяг по приказу сашка зібрано і під розписку привезено.Все як нада Купа лісокрадів законників .Мабуть дадуть виручку не в одному барі за державні гроші.бо ж за свої не гудуть .Недовиди господи хтось по дорозі в сьогоднішні день додому недоїде санька кинеться рятувати.найде недостатки і подасть "руку помощі"А це стадо баранів яке приїхало не переймається тим що саме через них Волинь перетворюється в пустелю. У їх же маленькі вілочки треба утримувати.Чи не так Укроп Свобода спитайте на якому бензині та транспорті вони і скільки лісу віддадуть за іх доставку
Відповісти
Потрібно їм роздати по лопаті в руки та нехай сніг розчищають. Це не ліс красти..
Відповісти
угу, до стада баранів вийшов фірменний козел! Слава волинським дубам!
Відповісти
Шукайте інформацію як через митницю 1 м куб деревини перевозили... Повітря вже давно не продавали, а в нас продають лісівники за кордон 1 м. куб. для порівняння таврія пікап вміщує більше 2 м куб.
Відповісти
Це стадо сьогодні привезено на шкільних автобусах,організовано Кватирком та його сраколизами Матіюком та Бабилясом.Лісникам побарабану лиш би красти не заважали.



Відповісти
У нас також з району всього сраколизи поїхали! Начальство команду дало. Як стадо собак. Гнати в три шиї таких керівників. Вони вже себе Богами в наших землях відчувають. То бог лісу, то бог води, то бог дороги. Вже задовбало таке ставлення до простих людей.
Відповісти
Останні новини
На Волині – 14 мільйонів «екологічних» збитків, – Пирожик
08 лютий, 2017, 11:38