Лісівників змусили мітингувати під Волиньрадою, - Пирожик

Лісівників змусили мітингувати під Волиньрадою, - Пирожик
Працівників лісгоспів змусили взяти участь у акції протесту біля Волинської облради на захист начальника облуправління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.

Про це у Facebook написав перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик.

За словами Пирожика, Кватирко спробував використати простих лісівників як «живий щит» для прикриття своїх службових оборудок та інсценувати пікетування обласної ради.

«Інформацію про те, що керівникам держпідприємств лісової галузі дали чітку «рознарядку» визначити працівників, які поїдуть на пікет до Луцька, отримав ще вчора. Не оприлюднював її, бо сподівався, що Кватирку таки вистачить глузду не змушувати людей писати заяви за власний рахунок, не зривати їх із роботи та не кидати мерзнути під стіни обласної ради…» - пише перший заступник голови Волинської облради.

Він зазначив, що здійснював плановий прийом громадян, тож мусив вибачитись перед відвідувачами, які чекали у приймальній, та вийти до лісівників.

«Ні в мене особисто, ні в обласної ради загалом немає до них претензій, абсолютна більшість із них – чесні й сумлінні працівники. Є претензії до керівника лісової галузі, який веде її до загину. І обласна рада не стала мовчати чи дивитись крізь пальці на численні факти зловживань керівництва лісової галузі. Відповідно до вимог статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», місцева рада виконала свою функцію щодо здійснення контролю за дотриманням законодавства про охорону навколишнього природного середовища. Обласна рада чітко висловила свою позицію: Кватирко має піти!» - йдеться в дописі депутата.

Він стверджує, що продемонстрував лісівникам документи, які підтверджують факти зловживань.

«Побачив, що для багатьох це стало шоком! Їх же дурили, що претензії обласної ради надумані й нічим не підтверджені. А вони підкріплені офіційними документами з компетентних органів. Вони аргументовано викривають зловживання. Сподіваюся, після їх аналізу у столичних покровителів Кватирка вистачить совісті зрештою позбавити наш славний Волинський край такого ганебного явища, як Кватирко…» - написав Пирожик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я б на місці Кватирка купив би тих свободівців зі всіма бебехами, багато вони не беруть, а гавкають чітко
Відповісти
Пирожик борги коли заплатиш?
Відповісти
коротко було сказано : хочеш робити їдь і стій....а за що стояти?? за те що з нового року що мали підняти зарплату то заплатили ще меншу як минулого року і заставили писати заяви за власний рахунок....а самі уроди тільки строять собі котеджі під Луцьком і міняють джипи як носки.... коли ми стояли проти кватирка то знали що буде так...але більшість залякали звільненням...та після приходу кватирко провів чистку неугодних... не дойде по людськи будемо по одному відстрілювати.. поки не дойде..
Відповісти
Мене сьогодні примусово заставили покинути своє робоче місце під загрозою звільнити з роботи і запхали в автобус і сказали їхати "туди не знаю куди" і головне мовчати. Люди схаменіться ми не бидло а такі самі люди як і ви. ганьба.
Відповісти
Саня фірму бережи-(курку яка несе золоті яйця) а не займаєшся всякою фігньою - рабів возиш автобусами шкільними. хай маршрутками їдуть.
Відповісти
Останні новини
Лісівників змусили мітингувати під Волиньрадою, - Пирожик
08 лютий, 2017, 17:15