Піар міської влади в Нововолинську коштуватиме 1,3 мільйона

Піар міської влади в Нововолинську коштуватиме 1,3 мільйона
На висвітлення діяльності Нововолинської міськради із бюджету впродовж 2017-2019 років планують витратити понад 1,33 мільйона гривень.

Про це повідомляє Буг.

На висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування у ЗМІ впродовж 2017-2019 років у Нововолинську хочуть виділити більш ніж 1,33 мільйона гривень.

У першого заступника мера Нововолинська Андрія Сторонського поцікавилися, які ЗМІ отримають ці гроші.

«Подавайте офіційний запит, мені цю брехню набридло спростовувати – нема там ніякого мільйона. Якщо ви слухаєте депутатів, які ще не стали депутатами і не знають, де й на що подивитися, то чому я маю це коментувати? Почитайте, будь ласка, уважно програму, яка розрахована на три роки наперед. Я зараз не маю перед собою цього документу. Потрібно володіти цифрами, щоб сказати, куди і скільки коштів пішло. Там не є такі великі суми, розумієте, просто багато цього ажіотажу. Бо кожен думає, що хтось щось «хімічить». Не треба так думати. У програмі немає чогось такого крамольного і це не є сума, про яку варто говорити», – переконував перший заступник мера.

Згідно із програмою, задля сприяння широкій поінформованості громадськості про діяльність органів місцевого самоврядування на періодичні видання передбачено 1 мільйон 22 тисячі гривень на три роки, на радіо і телебачення – 312 тисяч гривень. До порівняння, ресурсне забезпечення міської цільової соціальної програми підтримки молоді на 2017-2020 роки передбачає всього 238 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А МЕНІ ОТ ДУЖЕ ЦІКАВО,СКІЛЬКИ ГРОШЕЙПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ВИТРАЧАЄ НАРДЕП ІГОР ГУЗЬ НА УТРИМАННЯ ІНТЕРНЕТ- ВИДАННЯ"БУГ" ТА СВІЙ ПІАР В ІНШИХ ЗМІ?
Відповісти
Останні новини
Піар міської влади в Нововолинську коштуватиме 1,3 мільйона
08 лютий, 2017, 20:15