На Дніпропетровщині поминки закінчились кривавою різаниною

На Дніпропетровщині поминки закінчились кривавою різаниною
Поминки у Дніпрі за померлим чоловіком обернулися кривавою трагедією для його дружини.

Сусідка потерпілої, випивши чимало горілки, завдала господині смертельних ножових поранень, - інформує ГУНП у Дніпропетровській області.

Провоохоронці розповіли, що повідомлення про насильницьку смерть жінки надійшло 8 лютого від сусідів. Саме вони виявили на подвір’ї приватного будинку закривавлене тіло.

Співробітники поліції виїхали на місце події, оглянули місце скоєння злочину та встановили, що жінка померла від численних ножових поранень. Обличчя, шия, руки жінки були усі порізані. Усього по тілу жінки було нанесено 17 ножових поранень.

Згодом було встановлено, що до смерті потерпілої причетна її сусідка. Нею виявилась раніше не судима місцева жителька 45 років.

Зловмисниця пояснила, що вона прийшла до своєї сусідки для того, щоб пом’янути її чоловіка. Після того, як жінки випили чимало горілки, вони почали сваритись. Господиня вирішила вигнати сусідку, проте та дуже розгнівалася і схопила зі столу кухонний ніж. Жінки вийшли з будинку, продовжуючи сваритися, як раптом п’яна гостя, погано контролюючи свої дії, почала різати сусідку ножем. Порізана та скривавлена жінка впала на землю, а нападниця пішла з двору, залишивши жертву помирати на вулиці.

Через деякий час сусіди побачили у подвір’ї тіло жінки і викликали швидку медичну допомогу та поліцію. Однак, коли приїхали лікарі, потерпіла вже була мертвою.

На даний час жінці обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.