Волинянину, який тицяв патрульним хабара, оголосили про підозру

Правоохоронці Волині оголосили підозру 31-річному волинянину, який, аби уникнути адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, надав неправомірну вигоду поліцейським у сумі 100 доларів США.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

15 грудня близько 4:30 працівники патрульної поліції по проспекту Грушевського у обласному центрі зупинили автомобіль Toyota land cruiser, за кермом якого перебував 31-річний житель селища Ратне. Під час перевірки водія поліцейські з’ясували, що чоловік перебуває за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Аби уникнути адміністративної відповідальності за керування авто у нетверезому стані, чоловік запропонував поліцейським 100 доларів США. За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Слідчі ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили волинянину про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1. ст.369 (Надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує зокрема, від двох до чотирьох років позбавлення волі. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.