На Волині головуючий на дільниці спалив списки, які вів «контролер» від комуністів. ФОТО

На Волині головуючий на дільниці спалив списки, які вів «контролер» від комуністів. ФОТО
На дільниці у Ратнівському районі головуючий ДВК спалив списки з прізвищами людей, які голосували, - їх вела один зі спостерігачів.

У селі Здомишель Ратнівського району на ДВК 070755, що на вулиці Шевченка, 35 спостерігач-жінка від кандидата Олександра Кононовича відзначала прізвища виборців, які голосували.

Як повідомляє журналіст Ірина Качан, спостерігач сиділа біля урн і окремі виборці, перед тим як опустити бюлетені, повертали їх так, аби спостерігач могла бачити, за кого вказана помітка. Інші спостерігачі сиділи окремо, не так близько до урн.

Спостерігач визнала те, що фіксувала прізвища, однак не повідомила навіщо. Після того, як представники кандидата Ігоря Гузя почали обурюватися цим фактом, спостерігача від Кононовича почали захищати члени ДВК від Партії регіонів, КПУ та Партії пенсіонерів України.

Один з членів ДВК від КПУ узагалі пробував вигнати представників Гузя та журналістів, від нього тхнуло перегаром і він видавався нетверезим. Деякі члени ДВК не хотіли представлятися. На дільниці зчинився балаган. Через кілька хвилин стало відомо, що головуючий ДВК забрав списки з прізвищами у спостерігача та спалив їх.

На дільницю надішлють додаткових спостерігачів для процедури підрахунку.


Фото з сайту Ігоря Гузя

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині головуючий на дільниці спалив списки, які вів «контролер» від комуністів. ФОТО
28 жовтень, 2012, 18:20