Вночі під стінами ОВК у Ковелі люди ледь не билися. ВІДЕО

Вночі під стінами ОВК у Ковелі люди ледь не билися. ВІДЕО
Під стінами окружної виборчої комісії виборчого округу № 21 з центром у Ковелі майже цілу ніч діявся хаос.

Як повідомили у штабі кандидата від Об’єднаної опозиції Ігоря Гузя, під ковельською ОВК, яка знаходиться у приміщенні Ковельської міської ради, з першої ночі і до 5-6 ранку були черги, сварки та суцільні порушення. Через це голови комісій не могли потрапити у приміщення ОВК.

За інформацією сайту Гузя, більшість коробок із бюлетенями не були опломбовані, а просто перемотані скотчем. Під багатьма протоколами немає підписів, самі скриньки валялися під стінами ОВК.

Як пише сайт Гузя, його штаб зафіксував, що у кандидата шляхом фільсифікацій вкрали приблизно чотири тисячі голосів. Юристи уже готують відповідні скарги.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГУсь ой Гузь опять цирк робить...все було як завжди, хто був на минулих виборах добре це пам'ятає. Та завдяки "доблесним" операторам і розводиться паніка...послухайте коментарії людей на відео де оператор кричіть "щоб всі відійшли назад"...і все стає зрозуміло! Аве Гузь Аве чесні вибори.
П.С.
Хлопці заспокойтеся результат давно відомий і вам пора назад додому...
Відповісти
Тяжко дивитись на електорат епохи ранньої Київської Русі, бідних, непроінформованих поліщуків, які клюнули на заклики Гузя. Людина останні 8 років ніде не працює, лише як паразит, живится, і досить непогано, за рахунок грантів і коштів громадських організацій. Паразитичний спосіб життя на 101%. Він ніколи ні до кого ні з чим не йшов, крім набору лозунгів, вишиванкою і голою облізлою від нудьги і безробіття мошонкою. І половина полішуків проголосувала за цього політичного ловеласа. Я до краю шокована! 900 голосів - різниця між двома претендентами на крісло депутата на користь Івахіва! Жах! А в Маневичах між такими ж претендентами різниця складає 20%. Оце свідомість виборців! А Ковельський округ живе, як за часів Івана Грозного. Вітаю Івахіва, Вітаю Єремеєва! Цілую і обнімаю!
Відповісти
Люся, ти тупа блондинка ))) шкода не тільки неінформованих поліщуків, а й таких недалеких продажних виборців як ти, які голосують за принципом : він хоч щось зробив! а "він" всього-навсього купує мандат недоторканості, благо ресурси має.
Івахів і Єрємєєв ніколи не виграли б ці вибори чесно і без підкупу. І на даний момент по округу Івахіва творяться темні справи, не хоче цей кандидат програвати, адже стільки грошей вбухав...
Відповісти
А чего Ивахива вообще допустили к выборам? Он же каждый день нарушал законодательство- подкупал избирателей...
Відповісти
так тому і допустили ))))
Відповісти
Останні новини
Вночі під стінами ОВК у Ковелі люди ледь не билися. ВІДЕО
29 жовтень, 2012, 12:02