Грицюк «з тріском» програє округ Єремеєву

Грицюк «з тріском» програє округ Єремеєву
За результатом обрахунку 52,30 % протоколів у виборчому окрузі № 23 з центром у селищі Маневичі тут лідирує співвласник групи компаній «Континіум» Ігор Єремеєв (на фото).

Станом на 16:45 у понеділок, 29 жовтня в Єремеєва – 49,64 % голосів виборців. Його найближчий конкурент, висуванець Об’єднаної опозиції Анатолій Грицюк має наразі 31,57 % голосів виборців. Таким чином розрив між кандидатами - більше 17 %.

Цікаво, що за цими результатами 4,69 % набрав маловідомий начальник фінансового відділу ТОВ «КУР» Андрій Грицюк.

Комуніст Петро Бущик набрав 3,96 %, висуванець УНП Олексій Лондар – 3,93 %

У виборчий округ № 23 входять Маневицький, Любешівський, Камінь-Каширський та Ківерцівський райони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
грицюк хай приїде до каменя-каширського і персонально "подякує" колишньому протеже "діда" кирильчука --- роману чечотці! Особліву подяку хай висловить за те ,що депутат камінь-каширської райради від "Батьківщини" роман чечотка провів агітроботу за єремєєва на сторінках "Волинської газети" 18 серпня 2012 року
Відповісти
як би там не було - Єремеєва варто привітати. Зусилля увінчались успіхом - таке в цій країні трапляється нечасто. А то вже і не дуже то вірилось у те, що на "старообрядських" кандидатів-грицюків знайдеться "проруха"..... А Єремеєв таки зумів заглянути в очі людям. Наблизився до них - і переступив "межу відчуження", за якою його пперестали сприймати як представника олігархів-бариг. А от Івахів Степан, здається, такого наближення до людей не досяг. Не зумів. Загрався з Іваницьким та Зібровим.
Відповісти
Вкотре , після чергових так званих виборів переконуюсь , що БІЛЬШІСТЬ(на жаль) поліщуків з камінь-каширського , любешівського , маневицького та ківерцівського районів --- це населення чи елєкторат-лохторат , а не українська нація чи виборці.Простіше кажучи -- БИДЛО , ХУДОБА ! Бо ж голосують шлунком чи серцем , а не РОЗУМОМ . Бандюк єремєєв 10 років тому викупив і закрив Камінь-каширський маслозавод , до 200 людей втратили заробіток на заводі , а по селах люди отримували копійки за потом і мозолями вироблене НАТУРАЛЬНЕ (не пальмове) молоко .І зараз знову єремєєв появився , засіяв по 200 грн.(які були пропиті місцевими алкашами), поставив кілька десятків євровікон чи просто влаштував шоупрограму в Камінь-Каширську на день міста --- і голосів за єремєєва не міряно!!! Те ж саме стосується голосів за камуністів чи ригіоналів . Ну не хоче наше насєлєніє ніяких змін на краще , а хоче просто ПАКРАЩЕННЯ по-ригіанальному . так треба їм це дати! Ще глибше "затовкти" їх по селах в землю , платити копійки за картоплю , молоко чи іншу сільгосппродукцію .Об'єднатись з кацапами у новий саюз --- і вивозити цю тупу бидломасу на сибір ,соловки для освоєння нових родовищ нафти , газу чи інших копалин. Як писали в інтернеті на ФБ :"29 жовтня 2012 року . ДОБРОЄ УТРО , РАБЫ!
ПІДПИС:партія рєгіонов
Відповісти