Палицю уже офіційно вітають

Палицю уже офіційно вітають
На сайті Східноєвропейського національного університету розмістили привітання з перемогою на виборах кандидату у народні депутати Ігорю Палиці.

При цьому у ЦВК триває підрахунок голосів: наразі порахованими є 84,33 % протоколів.

За цим результатом Ігор Палиця набирає 40,55 % голосів, його найближчий конкурент, висуванець Об’єднаної опозиції Петро Кравчук – 26,39 %

«Cтуденти, професорсько-викладацький склад і працівники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки щиро вітають голову Наглядової ради Ігоря Палицю з переконливою перемогою по мажоритарному виборчому округу № 22 (м. Луцьк) у парламентських виборах 2012 р.», йдеться у вітанні на сайті університету.

Нагадаємо, що згідно із статтею 99 Закону України про вибори народних депутатів кандидат отримує статус депутата після того, Центральна виборча комісія проведе обрахунок усіх протоколів з конкретного виборчого округу і встановить результати виборів на окрузі на підставі протоколів окружної виборчої комісії, про що складе авідповідний протокол

«Обраним вважається кандидат у депутати, який одержав більшу відносно інших кандидатів, які балотувалися у цьому одномандатному окрузі, кількість голосів виборців, які взяли участь у голосуванні у відповідному одномандатному окрузі», - пише закон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Педінститут такий педінститут
Відповісти
Толік, ти як завжди правий)) а ше ВНУ чи СУ приєднаються, на поклон прийдуть, гарно всі паработалі...
Відповісти
Валя така валя) ВНУ саме до себе приэднається?
Відповісти
Имя вам - рабы и холопы. Позорище.
Відповісти
шкода що лучани продались меценацтву Палиці.....
Відповісти
як мені приємно, що я вже там не навчаюся)
Відповісти
А как приятно мне, что я там и не учился. :))))))))))))))
Відповісти
«Загадочный господин наклонился к псу, сверкнул золотыми ободками глаз и вытащил из правого кармана белый продолговатый свёрток. Не снимая коричневых перчаток, размотал бумагу, которой тотчас же овладела метель, и отломил кусок колбасы, называемой «особая краковская». И псу этот кусок.
Пёс мгновенно оборвал кожуру, с всхлипыванием вгрызся в краковскую и сожрал её в два счёта. При этом подавился колбасой и снегом до слёз, потому что от жадности едва не заглотал верёвочку. Ещё, ещё лижу вам руку. Целую штаны, мой благодетель!»
Михаил Булгаков. Собачье сердце.
Лучани, які продалися Палиці! Цілуйте його штани та лижіть йому руки за шматок гнилої ковбаси. Ви не українці, а Шарікови.
Відповісти